unreallove
Zaciekawiona BB
Współczuję , ze mną nie jest aż tak źle, ale ja tez zawsze miałam oroblemy z tymi miesiaczkami, mam tak, ze np w jednym miesiacu mam, w drugim wcale, no i w następnym tak. I bardzo bolesne, po ciąży rzekomo sie to normuje i są bezbolesne, a u mnie jak mam np 6 dni to całe 6 dni taki ból, że nie jestem w stanie sie ruszyć, ale to tez może przez to, że niedawno miałam torbiel na jajniku, która pękła i ten płyn wylał mi sie do brzucha, bolał mnie wtedy brzuch przez dobre 2 miesiące, że nie mogłam sie wgl wyprostować, jak poszłam miesiąc temu z tym to gin myślała, ze to ciąża pozamaciczna.. w kwietniu mam isc na kontrolę bo rzekomo to powinno się wchłonąć, od czasu do czasu boli mbie tak ten brzuch no ale zobaczymy ..Kurcze ciekawe jak u mnie będzie Ja mam właśnie niskie tsh bo 0,3. I mi przez euthyrox tak spadło, bo nie zbadałam tak szybko jak lekarka prosiła tsh i dała na podstawie ft3 i ft4 , ft3 podwyższone ponad norme a ft4 też podwyższone, ale tsh musiałam mieć niskie wcześniej bo w ciągu msca aż tak dużo chyba nie mogło zmaleć. Mam problemy właśnie z miesiączkowaniem, długie cykle, najdłuższy miał prawie 70 dni. Wcześniej jako tako dostawałam miesiączki nawet co te 2-3 msce. A teraz nic , nie wiem czy to wina tsh. Też mam objawy tarczycowe, ale bardziej nadczynności. 2 razy miałam obrzęk wola. Na razie odstawiłam lek mimo, że czułam się już lepiej, bo miałam straszne dolegliwości. Jak zaczęło tsh spadać to zaczęłam czuć się źle, codziennie biegunki, znowu spóźnia mi się okres, bóle głowy tak potworne, kołatania serca, nerwobóle, uderzęnia gorąca i ogólnie nie toleruje ciepła mimo, że ciągle jest mi ciepło. Jak jest właśnie za gorąco w pomieszczeniu to od razu zaczynam się dusić, zawroty głowy a nawet wymioty. Wyszło to jakiś czas temu :/ Miałam mieć usg tarczycy w pt teraz i badania hormonalne tarczycowe, ale rozłożyła mnie choroba i nie ruszam się z łóżka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom