reklama
Rozwiązanie
to że teraz jest 2,7 może tylko oznaczać że będzie rosło w ciąży...
AsiaIN
Fanka BB :)
Ja zaszlam, niestety straciłam. Robiłam badania i wyszło 2.79 byłam u Endo dostałam euthyrox i po 6 tyg na kontroli miałam 1.76. Najlepiej jak jest niższe, a ideał 1- 1.5Staramy sie z mężem o dziecko, czy wynik TSH = 2,7 moze powodować problem z zajsciem w ciaze?
Andziabn
Chyba nie ma reguły ja nie wiedziałam jakie mam TSH jak się starałam zaszłam w ciążę i jak się potem okazało moje TSH wynosiło w momencie zajścia 6Staramy sie z mężem o dziecko, czy wynik TSH = 2,7 moze powodować problem z zajsciem w ciaze?
Teraz mam leki i właśnie kończę 40 tydzień więc chyba nie ma reguły ale najlepsze dla starających się jest coś koło 1 bo normy są inne dla ciezarnych
Patrycja35
A kiedy do szpitala sie wybierasz?Chyba nie ma reguły ja nie wiedziałam jakie mam TSH jak się starałam zaszłam w ciążę i jak się potem okazało moje TSH wynosiło w momencie zajścia 6
Teraz mam leki i właśnie kończę 40 tydzień więc chyba nie ma reguły ale najlepsze dla starających się jest coś koło 1 bo normy są inne dla ciezarnych
Andziabn
Jak samo nic się nie ruszy to dopiero 10.10 bo będę już tydzień po terminieA kiedy do szpitala sie wybierasz?
Guziczek9319
Cześć. Moje tsh z kwietnia to 4.3 zaczęłam brać cynk i selen. Przestalismy się zabezpieczać 1 września i się udało. W pon. Robiłam badania i tsh wynosi 2.43 endo zmienił mi dawkę letrox 100 x4 i 75x3 i kazał przyjść za 4 tyg z wynikami tsh i ft4. Znajome mnie straszyły że jak się ma hasimoto to przez lata trzeba się starać o dziecko, biegać cały czas do lekarzy a tu jednak się udałoStaramy sie z mężem o dziecko, czy wynik TSH = 2,7 moze powodować problem z zajsciem w ciaze?
Lola94
Cześć. Moje tsh z kwietnia to 4.3 zaczęłam brać cynk i selen. Przestalismy się zabezpieczać 1 września i się udało. W pon. Robiłam badania i tsh wynosi 2.43 endo zmienił mi dawkę letrox 100 x4 i 75x3 i kazał przyjść za 4 tyg z wynikami tsh i ft4. Znajome mnie straszyły że jak się ma hasimoto to przez lata trzeba się starać o dziecko, biegać cały czas do lekarzy a tu jednak się udało
A z jakiego powodu zaczelas brac cynk i selen?
Od kiedy przyjmowalas letrox?
Tez bym chciala zeby tak od razu sie udalo, gratuluje
Guziczek9319
Z zaleceń lekarza. Selen i cynk wspomagają pracę tarczycy. Letrox biorę od... Chyba 4/5 lat. Wcześniej euthurox ale nie dzialal
reklama
Lola94
Z zaleceń lekarza. Selen i cynk wspomagają pracę tarczycy. Letrox biorę od... Chyba 4/5 lat. Wcześniej euthurox ale nie dzialal
Czyli dzieki przyjmowaniu cynku i selenu tsh Ci sie zmniejszylo?
A z jakiej firmy przyjmujesz?
Dziekuje za pomoc
reklama
Guziczek9319
Kupuje w aptece doz i to jest ich produkt selen w dawce 2x100Czyli dzieki przyjmowaniu cynku i selenu tsh Ci sie zmniejszylo?
A z jakiej firmy przyjmujesz?
Dziekuje za pomoc