reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzy testy...

czarna 23

Aktywna w BB
Cześć kochane ,
Jestem trzy dni przed @, wczoraj zrobiłam dwa testy. Jeden z popołudniowego moczu clearblue, widoczna była cieniutka delikatna kreseczka, z czasem widać ją było mocniej, wieczorem zrobiłam bobo test, ta sama sytuacja, obrazu było ją widać, ledwo co. Ale z czasem nabrała delikatnie różowego koloru. Z rana zrobiłam pink test , coś tam niby jest ale sama nie jestem pewna, nie chce sie na siłę dopatrywać... czy któraś z Was miała podobnie? Że jednego dnia i to z wieczora test wyszedł bladziutki a z rana "prawie" czysto..?

Załączniki

• 15923697527741982214017.jpg
    15923697527741982214017.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 9 228
  • 15923697845291696279702.jpg
    15923697845291696279702.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 2 501
  • 15923701771291535977487.jpg
    15923701771291535977487.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 6 029
reklama
reklama
Ale czytałam i słyszałam że jak testy owulacyjny wychodzą pozytywny przed okresem to oznacza że możesz być w ciąży,

Temat przerabiany tutaj miliard razy.
W cyklu, w którym NIE bylam w ciąży testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne do samego dnia miesiączki.

Przecież owulacja a ciąża to dwa różne hormony wydzielane przez organizm.
Nie rozumiem dlaczego wciąż i wciąż powielane są takie informacje 🙈

Cóż, życzę Ci powodzenia oczywiście w staraniach ale proszę, nie wierz we wszystko co pisze w internetach 😉

Temat przerabiany tutaj miliard razy.
W cyklu, w którym NIE bylam w ciąży testy owulacyjne wychodziły mi pozytywne do samego dnia miesiączki.

Przecież owulacja a ciąża to dwa różne hormony wydzielane przez organizm.
Nie rozumiem dlaczego wciąż i wciąż powielane są takie informacje 🙈

Cóż, życzę Ci powodzenia oczywiście w staraniach ale proszę, nie wierz we wszystko co pisze w internetach 😉

Ja mam dokładnie tak samo. U mnie testy owulacyjne wychodzą pozytywne do samego okresu i nie jestem w ciąży :D

Do góry