reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

reklama
Ja to w tym roku chyba odpuszczę ;) jak teraz nie jestem już w ciąży 😁😅🤪 muszę trochę poobserwować organizm.
Odebrałam teraz wyniki TSH i wyszedł mi wynik 1,40, to raczej dobrze nie?;)

Katrinaka, to oby Wam się udało trafić ;) też byśmy chcieli chłopaka, bo 2 dziewczyny już są ;)🤪

Ostatnich parę miesięcy miałam tak 30-31 dniowe cykle. Chociaż lutowy cykl był 26 dniowy. Jakiś dziwny się trafił. Ale dłuższego niż 31 dni nie miałam.
To ja też mam takie cykle, może jakiś spadek formy i taki krótki Ci się trafi
My zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnie
No w sumie już zapomniałam o tym kalendarzyku😅 mi wg chińskiego chłopcy trafieni👌😉
Ja to w tym roku chyba odpuszczę ;) jak teraz nie jestem już w ciąży 😁😅🤪 muszę trochę poobserwować organizm.
Odebrałam teraz wyniki TSH i wyszedł mi wynik 1,40, to raczej dobrze nie?;)

Katrinaka, to oby Wam się udało trafić ;) też byśmy chcieli chłopaka, bo 2 dziewczyny już są ;)🤪
Dobrze, nie pamiętam jaka ta norma, ale dziewczyny pisała na tamtym forum o tym

reklama
Do góry