K
Katijah
Gość
My zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnieJa się nastawiam na wrzesień albo październik. Tak by idealnie było. [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnieJa się nastawiam na wrzesień albo październik. Tak by idealnie było. [emoji6]
My zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnie
To ja też mam takie cykle, może jakiś spadek formy i taki krótki Ci się trafiOstatnich parę miesięcy miałam tak 30-31 dniowe cykle. Chociaż lutowy cykl był 26 dniowy. Jakiś dziwny się trafił. Ale dłuższego niż 31 dni nie miałam.
No w sumie już zapomniałam o tym kalendarzyku mi wg chińskiego chłopcy trafieniMy zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnie
Dobrze, nie pamiętam jaka ta norma, ale dziewczyny pisała na tamtym forum o tymJa to w tym roku chyba odpuszczę jak teraz nie jestem już w ciąży muszę trochę poobserwować organizm.
Odebrałam teraz wyniki TSH i wyszedł mi wynik 1,40, to raczej dobrze nie?
Katrinaka, to oby Wam się udało trafić też byśmy chcieli chłopaka, bo 2 dziewczyny już są
Ja to do listopada teraz mogę działać wg chińskiego na dziewuszkęMy zaczniemy w lipcu, bo kalendarz chiński przepowiada, że będzie chłopak. Jak się nie uda to działamy normalnie
Ja to do listopada teraz mogę działać wg chińskiego na dziewuszkę[emoji28][emoji108]
A mi się marzy poród luty-marzec [emoji12][emoji2956]
A mi się marzy poród luty-marzec [emoji12][emoji2956]