Hej Mamuśki!!!
Mama piję z tobą poranną kawkę!! Jeśli chodzi o wyjazd do Poznania to byłoby to 17-18 czerwca. Nie wiem jeszcze czy pojadę musze do 13 zdecydować bo potem już nie rejestrują... Problem w tym że Kasia wraca 18 z Zielonego Przedszkola no i nie wiem czy uda się załatwić kogoś kto ją odbierze. Mój M zdecydował że zebym nie musiała się pociągiem tłuc z malutką to pojedzie z nami autkiem. Musielibyśmy sobie nocleg załatwić...
Qrcze musze iść na chwilę bo Michał Hani do łóżeczka wchodzi
Jestem- Misiu jest teraz tak w Hani zakochany że hej
Cały czas chce leżeć z nią w łóżeczku w aucie podaje jej smoczek jak mała wypluje, Jak kładę małą na mate edukacyjną to Michał oczywiście jej towarzyszy i podaje zabawki
Tyle że nie jest zbyt delikatny w tej swojej pomocy, więc musze ciągle pilnować żeby przypadkiem jje krzywdy nie zrobił!!!
Mama, Sempe baaaardzo chętnie się z wami kochane spotkam na tą kawke!!!!! Już się doczekać nie mogę, mam nadzieje ze uda się przyjechać
Poza tym tak sobie myślę że nawet w wakacje moglibyśmy z dzieciakami przyjechać na jakieś dwa dni w okolice Poznania. Załatwimy sobie nocleg i moglibyśmy jakiegoś grilla zrobić (jeśli oczywiście byście chciały) a dzieciaki by się świetnie razem bawiły
Sempe świetnie że dowód się odnalazł!!! I że pralka działa - bez pralki przy dzieciakach jest strasznie!!! Mam nadzieje ze twój wyjazd będzie baaaardzo udany!!!
Leah witaj!!
Pawimi no to napewno się wzruszyłaś przy przemówieniu synka!!! Wyslij trochę słonka, u nas niby ciepło ale strasznie wieje przez co odczuwalna temperatura dużo niższa... Ja chce ciepło!!!!!!!!
Maureen wiesz tak czytałam o tych ciachach które pieczesz i az mi się oczy zaświeciły!!!. Chce mężowi niespodzianke zrobić- ostatnio jakos brak czasu na robienie smakołyków, bo każdą wolną chwilę spędzam w ogródku. Zrobie biszkoptowa rolade z jabłkami (bardzo szybko sie robi) Uściskaj dziewczynki!! Zyczę duuuuużo słonka
Weroniczka, Izulka , Ewusek, Cokies, Antylopka, Asia,Leika,Zuz-Inka co u was????
Joaś jak tam po KOMUNII?????? Na pewno wszystko było tak pięknie jak miało być!!! Ty sobie zawsze ze wszystkim poradzisz!!!