reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Leah*- witaj i napisz cos o sobie..skąd do nas piszesz..ile masz lat i jakie dzieci -synek ,córka..w jakim wieku..pewnie jak troche sie obeznasz z bb to suwaczki powstawiasz i bedziemy wiedziały jaki masz "skład" rodzinki:)) gratki kolejnego maluszka!!

Pawimi-dzięki za wsparcie...najważniejsze,ze mnie rozumiecie i mogę sie Wam wyżalić...
dzieki temu tez jest mi lżej...

Maureen- ciach doszło i super smaczne było..-dziękuję..

a Tom zabrał dzieci na 3,5 godzinny spacer-przeszli ponad 10 km +plac zabaw i teraz wykąpani ,najedzeni ledwo bajkę oglądają-zaraz padną jak muchy:))))))))

pozdrawiam wszystkie pozostałe mamuski..

reklama
Mamo05 dziękuję za miłe przywitanie :-)
Mieszkam z mężem i dwoma córeczkami w Wielkiej Brytanii. Starsza we wrześniu skończy 6 lat, chodzi do pierwszej klasy. Młodsza ma rok i 5 miesięcy :)
Najmłodsza dzidzia to niespodzianka, gdyż tutaj nie informują o płci. Fajnie byłoby mieć synusia, ale córeczkę również. W poniedziałek będę mieć konsultację w klinice i ustalony zostanie termin cesarki. Niestety to będzie moja trzecia... no i ostatnia. Więcej maluszków nie planuję ;)

Spodobało mi się Wasze forum.. Przeczytałam trochę początku, troszkę środka.. troszkę końca by Was bardziej poznać... i tak jakoś lżej mi na duszy, bo widać jak sobie świetnie radzicie z gromadkami.
Ja planowałam dwoje dzieci.. trzecie dostałam gratis :-D, więc początki były trudne... A teraz nie wyobrażam sobie, by mogło być inaczej, choć wiem, że łatwo nie będzie, zwłaszcza, że młodsza będzie mieć zaledwie 18 miesięcy.

A Tobie Mamo05 kibicuje z całych sił!!!!!

witajcie :)

Leah-z całych sił dziekuję...
to widze ,ze Twoja starsza córka i moja Zuza w jednym wieku są:)moja też od wrzesnia do szkoły:)

a jeśli chodzi o nasz watek-to zgadzam sie..super tu atomsfera,wspieramy sie i przytulamy jak trzeba..
masz taka sytuacje jak nasza Maureen-średnia córeczka miała chyba 2 latka jak urodziła sie trzecia Niunia..
ja tez bym chciała dostac od losu cos w gratisie..narazie działamy i działamy i wielkie nic!!

zrobiłam kremówki-całą blache...bedzie na osłode smutków..

babeczki miłego dnia,smacznej kawki i ...pogody ducha bo ta za oknem to nie halo...przynajmniej u mnie;/

Hej Babolki ;-)

Leah,

wlasnie mialam napisac to samo co Mama05 :tak:U mnie sytuacja podobna, kiedy urodzila sie moja najmlodsza pociecha, srednia miala 21 miesiecy:tak: Tez mialam tysiace obaw i strach, ze tego wszystkiego nie ogarne, z tego w sumie powodu zalozylam ten watek :-D Ale wierz mi, to naprawde nic trudnego, najgorzej na poczatku, kiedy dzidzia jest malutka, ale potem to juz z gorki :tak: Ja sobie nie wyobrazam zycia bez mojej trojeczki, chociaz trzecia ciaza tez byla kompletnym zaskoczeniem ;-)
Poza tym rowniez mieszkam w UK, a plec dzidziusia powiedzieli mi na scanie polowkowym. Kiedys owszem, byl zakaz informowania o plci ze wzgledu na przypadki usuwania ciaz przez muzulmanki, kiedy dowiadywaly sie, ze ma byc dziewczynka :angry: Kiedy ja chodzilam w ciazy z Amelka ( ma niecale 3 lata ) wlasnie wtedy zniesiono ten zakaz i jesli chcesz wiedziec, to informuja o plci :tak:

Zycze wszystkim wspanialej niedzieli, jesli to mozliwe to spokojnej i rodzinnej :tak:
Buziaki wielkie.

ochoooo..wszystkie chyba z pogody korzystają...
taka cisza na wątku:))))

ja wytapiałam tłuszcz na tarasie :):))):))),ale juz w domku jestem,kolację dla dzieci zrobiłam,zaraz kąpanie i do spania:)

witam Nowe Mamcie:-)

dowód sie znalazł, pralka działa silnik do pralki za 180zł naprawiony:-)

mój mąż się upił:-D tzn nie dał rady w towarzystwie dorównać!!! jaja jak berety:-D

dzis został zorganizowany wyjazd w góry pod koniec lipca dla całego rodzenstwa mojego męza!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem w szoku ze będziemy wszyscy pod jedny dachem:szok: razem 21osób!

kochane pozdrawiam idę męża wpakowąc do wyrka:-)
ten tydzien będę rasowac mj rower w następny weekend jade z kolegą w podroż:-D

a u mnie dzis Dzien Matki, rano zaliczylismy sniadanko, kosciolek, pozniej maz sprzatal, teraz konczy gotowac obiadek a ja siedze i nic nie robie :-D pozniej pojedziemy na rowery bo pogoda u nas cudowna jest!!! W koncu, ma byc caly tydzien piekny z temperatura podchodzaca pod 30 st. ;-)
Pozdrawiam wszystkie!!!

witajcie:)

Pawimi-u nas przez najbliżesze dni też ma byc taka tempka-23-26 stopni:))

Sempe-udanego rowerowego wypadu i miłego wypadu z rodzinką w góry:)))sie bedzie działo:))
super ,ze dowód znaleziony i pralka działa..

moje w przedszkolu,ja sniadanko i kawa i ...czekam na @..dzis lub jutro sie zwali na głowę...jest niezawodna;/;/!!

Ewunia
Ewusek
Izulka
Leika
Lilka
Zuz-Inka
Weroniczka
Ewunia
Joaś
Anna.S
I RESZTA GANGU
bez przesady!!na pewno sie cos u Was dzieje:))))pisać :)!

Hej Mamuśki!!!

Mama piję z tobą poranną kawkę!! Jeśli chodzi o wyjazd do Poznania to byłoby to 17-18 czerwca. Nie wiem jeszcze czy pojadę musze do 13 zdecydować bo potem już nie rejestrują... Problem w tym że Kasia wraca 18 z Zielonego Przedszkola no i nie wiem czy uda się załatwić kogoś kto ją odbierze. Mój M zdecydował że zebym nie musiała się pociągiem tłuc z malutką to pojedzie z nami autkiem. Musielibyśmy sobie nocleg załatwić...

Qrcze musze iść na chwilę bo Michał Hani do łóżeczka wchodzi

Jestem- Misiu jest teraz tak w Hani zakochany że hej:-D:-D Cały czas chce leżeć z nią w łóżeczku w aucie podaje jej smoczek jak mała wypluje, Jak kładę małą na mate edukacyjną to Michał oczywiście jej towarzyszy i podaje zabawki:-D Tyle że nie jest zbyt delikatny w tej swojej pomocy, więc musze ciągle pilnować żeby przypadkiem jje krzywdy nie zrobił!!!

Mama, Sempe baaaardzo chętnie się z wami kochane spotkam na tą kawke!!!!! Już się doczekać nie mogę, mam nadzieje ze uda się przyjechać:tak: Poza tym tak sobie myślę że nawet w wakacje moglibyśmy z dzieciakami przyjechać na jakieś dwa dni w okolice Poznania. Załatwimy sobie nocleg i moglibyśmy jakiegoś grilla zrobić (jeśli oczywiście byście chciały) a dzieciaki by się świetnie razem bawiły:tak:
Sempe świetnie że dowód się odnalazł!!! I że pralka działa - bez pralki przy dzieciakach jest strasznie!!! Mam nadzieje ze twój wyjazd będzie baaaardzo udany!!!

Leah witaj!!

Pawimi no to napewno się wzruszyłaś przy przemówieniu synka!!! Wyslij trochę słonka, u nas niby ciepło ale strasznie wieje przez co odczuwalna temperatura dużo niższa... Ja chce ciepło!!!!!!!!

Maureen wiesz tak czytałam o tych ciachach które pieczesz i az mi się oczy zaświeciły!!!. Chce mężowi niespodzianke zrobić- ostatnio jakos brak czasu na robienie smakołyków, bo każdą wolną chwilę spędzam w ogródku. Zrobie biszkoptowa rolade z jabłkami (bardzo szybko sie robi) Uściskaj dziewczynki!! Zyczę duuuuużo słonka:-D

Weroniczka, Izulka , Ewusek, Cokies, Antylopka, Asia,Leika,Zuz-Inka co u was????

Joaś jak tam po KOMUNII?????? Na pewno wszystko było tak pięknie jak miało być!!! Ty sobie zawsze ze wszystkim poradzisz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kochane.

U nas rozpoczął się imprezowy maj. Wczoraj byliśmy na Komunii mojej chrześnicy więc cały dzień po za domem spędziliśmy. Było superowo ale wróciłam tak potwornie zmęczona że chyba zaraz się położę na chwilkę żeby nabrać trochę energii na cały dzień.

A po za tym to jak nie szyję to sprzątam, spaceruję lub robię prezenty na kolejne imprezy. Roboty sporo ale dam radę :)

Całuski dla Was dziewczynki.

Do góry