reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hej dziewczyny!!!

Tak czytam o tych górach i az mi sie jechać chce. Tyle że rodzice (którzy mieszkają pod nami jak już kiedyś pisałam) jadą do Rzymu no i zostawiają swojego psiaka pod nasza opieką. Teoretycznie wyjazd byłby wykonalny ale jakoś nie wyobrażam sobbie tego z trójką dzieci i dwoma psiakami:-D W Wiśle jest pieknie Sempe. W Wiśle spędziliśmy nasze pierwsze wakacje po urodzeniu się Michałka. Chodził z nami po górach w nosidełku:-D Zyczę udanego wyjazdui dużo pieknych wędrówek . Tobie Izulka oczywiście też!!
Zuz- Inka zdrówka dla babci!!!
Asia świetnie że dzieciaki już wiedzą o "siostrzyczce":-D I bardzo się cieszę że miło spędziliście święta:-) A napisz mi proszę gdzie mieszkacie (chociaż województwo)- może już pisałaś ale nie zarejestrowałam

Scisakam wszystkie mamuśki:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Niesia - witaj :-)

Ewuniaf - zapomniałąm że nie mam w profilu. Teraz jeszcze mieszkam w Warszawie, niedługo wyprowadzam się i będę miała ok 35km do centrum więc też niezbyt daleko.

Ha - my w zeszłym roku tak byliśmy w Bieszczadach z Dominisią - też w nosidełku z nią zasuwałam i większość turystów już nas znała, lub o nas słyszała, bo chodziliśmy w zestawie 4 os dorosłe i 5ro małych dzieci (od 3 mcy do 8 lat) :-D

heloł,heloł lejdis-maders :))))))))))

Asia-dzię-ku-ję :*:* za komplementy i za cycki:)) i za &&&& trzymaj kochana trzymaj :))
fajnie,ze juz na swoim -nawet prowizorycznie ,ale na swoim najlepiej-wszystko powoli sie zrobi-jak by co wlecimy pomóc talerze w szafkach poukładac i ubrania w komodzie:))

Witam Was dziewczyny
Mam na imię Agnieszka i mam trójeczkę kochanych dzieciaków. Śledzę Wasz wątek od początku i tak naprawdę czuję się, czytając Was, jak wśród swoich. Bo prawdę mówiąc nie jest łatwo, a kto jak nie Wy zrozumie lepiej inną wielodzietną mamę :) Przyznam się Wam, że nie od początku czułam się szczęśliwa, na wiadomość o trzecim dziecku, ale będąc z Wami czułam się dużo lepiej. Teraz nie wyobrażam sobie że mogło być inaczej, choć często czuję zmęczenie na maxa :)
Mam nadzieję, że będę mogła do Was czasem skrobnąć, bo czytać to Was na pewno nie przestanę, bo naprawdę dodajecie mi siły :)

Niesia- witaj i gratuluję trójeczki:)))
moje marzenie i własnie w takim "składzie" jak Ty masz :))
i nie podczytuj pisz z nami :))
czyli ciążą "przeleciała " Ci w naszym towarzystwie????

Ewunia-przyjemnego dnia i ściskaj dzieciaczki:))

Zuz-Inka-zdrówka dla babci i sił dla Ciebie-wlatuj częściej:))aaaaaa-i 4tego bąbla:))&&&&&

Izulka,Sempe-samych przyjemności na wyjezdzie:))

Ewusek- pracuj,pracuj a potem z kawka na wielodzietne :))sciskam Cię:)

Anna.S. Weroniczka,Pawimi,Antylopka , Bedii,Iza- co u Was kochane :))?????

smacznej kawki i miłego ciepłego dnia:))

Asia no to może cie odwiedzimy w czerwcu!!! A powiedz mi czy ty wiesz może coś wiecej o Biosie i dr Śmigielskim?? Jakieś opinie od znajomych np??
W Bieszczadach jeszcze nigdy nie byłam a szczerze powiem że bardzo bym chciała..... Masz rację w górach z takimi maluchami zawsze wzbudza się sensację:-) i podziw innych:-D

Zapytam - sama nie słyszałam ale moze ktoś znajomy?
Bieszczedy bardzo polecam tylko musi być sucho lub dzieci (i wszyscy) muszą mieć bardzo dobre buty, bo błota tam i kamieni co niemiara i przydają się wysokie buty wiązane z dobrymi podeszwami. Ale sporo szlaków jest osiągalnych dla dzieci i nasz prawie 3letni Łukasz pięknie na górę zasuwał sam wszędzie. Na dół z reguły pierwszy etap przesypiał w nosidle a potem znowu na nóżkach poginał :-)

Mama - no na razie jeszcze mieszkamy w "starym" domu czyli mieszkaniu, ale nocowaliśmy już w nowym i świętowaliśmy - i to było fantastyczne uczucie :-D

Hej!!!!

Chciałabym mieć czas, ale nie mam, niestety. Ściskam Was mocno wszystkie wielodzietne - Mamo-siostrzyczko, dla mnie jesteś wielodzietną!!!!!:ninja2:

Witam znów :-)
Niesia- witaj i gratuluję trójeczki:)))
moje marzenie i własnie w takim "składzie" jak Ty masz :))
i nie podczytuj pisz z nami :))
czyli ciążą "przeleciała " Ci w naszym towarzystwie????

Mamo05 dziękuję i szczerze Ci kibicuję. Jeszcze bedziesz się cieszyć z posiadania kolejnego dzidziusia, jeśli tego tak pragniesz.

I tak jak mówisz, naprawdę ciąża przeleciała mi czytając Was :-) Jakoś było mi łatwiej uczyć akceptować ten stan rzeczy, wiedząc, że są inne mamy, które doskonale potrafią sobie radzić z trójeczką czy nawet i większą ilością dzieci. Dla mnie wtedy było to niewyobrażalne. Tak pięknie się tu od początku wspieracie... wielki szacunek dla mam, które decydyją się świadomie na dużą rodzinkę :tak:

reklama
Do góry