reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Ewunia- dziekuje kochana,za komplementy i za &&&&&&&&&&&&
wczoraj Tomowi odpusciłam bo sama bylam urobiona pracami w ogrodzie i nie miałam na nic siły..

Antylopka- właśnie-gratki wyboru opiekunki:)))

Bedi,Joaś,Weroniczka-daaawno Was nie było-co słychać??????

reklama
Co słychać?
Przed Świętami fura roboty a teraz na trzy dni wracamy do stałego trybu życia i potem znów do środy wolne. A potem każdy weekend zjętny imprezami rodzinnymi. Komunia chrześnicy, ślub brata i urodziny Stasia. I już będzie czerwiec :)

A tak w ogóle to witam Was kochane środowo.
W sobotę jadę pod Łódź na zlot z przyjaciółkami z innego forum i ich rodzinami. Bardzo się cieszę ale też stresuję. Czy ja się tak w realu odnajdę jako że jestem nieśmiała i małomówna ? Zobaczymy.

mamo piękna opinia. Gratuluję. Ja Stasiowej jeszcze nie mam.

witajcie,

znów opuchnięta dzis byłam na maxa! juz mnie to wkurza ale do lekarza nie mam kiedy isc, badania krwi miałam robione 3tyg temu i były ok

wyprałam dzis 5 pralek:-( idzie oszaleć!!! ałe szczęście ze piękna pogoda to wszystko poschło.. teraz składanie lub prasowanie..

w piątek o 6.00 wyjeżdzamy do Wisły i jak pomyśle o pakowaniu ;-)to mi się odechciewa! ile tego wszystkiego muszę zabrać!! ale mam nadzieje ze pogoda przez te 5dni mi pomoże odpocząć od domowych obowiązków.

MAma05 zdolną masz córeczke i swietnie ją znasz!!!

dziewczęta zycze Wam wspaniałej Majówki:-)

Sempe-cześc kochana..dzieki za gratulację i za majówkę:)my nigdzie nie jedziemy-remont łazienki niedługo-kasa potrzeba:))

a Tobie samych przyjemnosci na wyjezdzie-juz Ci wysyłam krasnoludki ,zeby Ci torby spakolały:)))

my całymi dniami na ogrodzie,ale komp w jadalni stoi i coraz odświeżę stronkę i coś skrobnę:)

Witajcie!
Udało mi sie dotrzeć do kompa i doczytać co i jak.

Z góry przepraszam za niekompletnośc wypowiedzi ;-)
Ewuniaf - super że udało Wam sie fachowca złapać i że termin macie już na czerwiec! Choć zupełnie nie zazdroszczę wyprawy :baffled: Następnym razem koniecznie telefon ode mnie i mozemy Was wspierać, na pewno łatwiej i przyjemniej będzie :-) Co nie znaczy że życzę Wam więcej takich przygód! ;-)
Sempe - Ściskam! Miłęgo wyjazdu i niech humor Ci odmieni!
Mama - super sny i ekstra diagnoza Zuzy!!! Gratuluję! A zdjęcia! Wow!!!! Niesamowita mamuśka - laska z Ciebie! Na rysunku też wyszłaś całkiem nieźle! No i te cycki :-D
Cokies - pięcioraczki - nonono! to wyzwanie ale i wielkie ryzyko powikłąń i chorób więc sen może niech nei bedzie proroczy...
Antylopka - gratuluję wyboru niani. mam nadzieję że się sprawdzi i Ty i Adaśko będziecie zadowoleni.
Dzięki kochane za życzenia. Sama niestety nie miałam ani odrobiny czasu żeby zajrzec i Wam skrobnąć światecznie :-(
Ale spędzaliśmy święta w naszym nowym domu, w warunkach półprowizorycznych i intensywnie pracowaliśmy nad doprowadzeniem domu i łązienki do stanu minimalnej wygody i użyteczności. Udało się! Było wspaniale, bardzo syto i wesoło. Niestety jeden z moich bratanków rozłożył się akurat na święta i przez to świętowaliśmy w rodzinie zdekompletowanej ale pięknie było.
Przed świętami powiedzieliśmy chłopcom o Malusiu :) Ucieszyli się jak nie wiem i obaj twierdzą że to będzie dziewczynka - zobaczymy ;-)
Do tego jesteśmy super zabiegani. ZAsuwamy z wieloma sprawami domowymi bieżącymi i przyszłymi a do tego jeszcze dokładają się inne. Np w zw z samochodem itp itd.

Ściskm Was mocno!
Mamo - za wyniki wysuszania męża trzymam kciuki :tak:

Kochane, ja dalej jestem u rodziców z Hanią. Reszta rodzinki wróciła do domu i obowiązków. Wracam do nich w sobotę bo jedziemy na majówkę w góry.
Święta u nas były świetne i cieszę się z nich.
siedzimy całymiu dniami na dworze albo spotykam znajomych i nie mam kiedy pisać do Was.
Pozdrawiam gorąco i buziaki

Witam Was dziewczyny
Mam na imię Agnieszka i mam trójeczkę kochanych dzieciaków. Śledzę Wasz wątek od początku i tak naprawdę czuję się, czytając Was, jak wśród swoich. Bo prawdę mówiąc nie jest łatwo, a kto jak nie Wy zrozumie lepiej inną wielodzietną mamę :) Przyznam się Wam, że nie od początku czułam się szczęśliwa, na wiadomość o trzecim dziecku, ale będąc z Wami czułam się dużo lepiej. Teraz nie wyobrażam sobie że mogło być inaczej, choć często czuję zmęczenie na maxa :)
Mam nadzieję, że będę mogła do Was czasem skrobnąć, bo czytać to Was na pewno nie przestanę, bo naprawdę dodajecie mi siły :)

Wpadam i ja!

Niesia witaj!

ja oczywiscie caly dzien w ogrodzie :-D na majowke mielismy wyjechac na 5 dni w Bieszczady ale moja babcia jest w zlym stanie i...

Pozdrawiam!

reklama
Do góry