Witajcie!
Udało mi sie dotrzeć do kompa i doczytać co i jak.
Z góry przepraszam za niekompletnośc wypowiedzi ;-)
Ewuniaf - super że udało Wam sie fachowca złapać i że termin macie już na czerwiec! Choć zupełnie nie zazdroszczę wyprawy
Następnym razem koniecznie telefon ode mnie i mozemy Was wspierać, na pewno łatwiej i przyjemniej będzie :-) Co nie znaczy że życzę Wam więcej takich przygód! ;-)
Sempe - Ściskam! Miłęgo wyjazdu i niech humor Ci odmieni!
Mama - super sny i ekstra diagnoza Zuzy!!! Gratuluję! A zdjęcia! Wow!!!! Niesamowita mamuśka - laska z Ciebie! Na rysunku też wyszłaś całkiem nieźle! No i te cycki
Cokies - pięcioraczki - nonono! to wyzwanie ale i wielkie ryzyko powikłąń i chorób więc sen może niech nei bedzie proroczy...
Antylopka - gratuluję wyboru niani. mam nadzieję że się sprawdzi i Ty i Adaśko będziecie zadowoleni.
Dzięki kochane za życzenia. Sama niestety nie miałam ani odrobiny czasu żeby zajrzec i Wam skrobnąć światecznie :-(
Ale spędzaliśmy święta w naszym nowym domu, w warunkach półprowizorycznych i intensywnie pracowaliśmy nad doprowadzeniem domu i łązienki do stanu minimalnej wygody i użyteczności. Udało się! Było wspaniale, bardzo syto i wesoło. Niestety jeden z moich bratanków rozłożył się akurat na święta i przez to świętowaliśmy w rodzinie zdekompletowanej ale pięknie było.
Przed świętami powiedzieliśmy chłopcom o Malusiu
Ucieszyli się jak nie wiem i obaj twierdzą że to będzie dziewczynka - zobaczymy ;-)
Do tego jesteśmy super zabiegani. ZAsuwamy z wieloma sprawami domowymi bieżącymi i przyszłymi a do tego jeszcze dokładają się inne. Np w zw z samochodem itp itd.
Ściskm Was mocno!
Mamo - za wyniki wysuszania męża trzymam kciuki