reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Hejo:-) ja jak zwykle na szybciocha bo akurat chlopcy zasneli Arek dal troszke popalic pania w przedszkolu no ale tak ma przez pare dni po antybiotyku:dry:
Jeju jak tu dietetycznie sie zrobilo...
Rozmawialam z moja kolezanka co byla na Dukanie i ladnie schudla jednak byla i przerwala bo jej nerki siadaja i wlasnie nasluchalam sie ze to bardzo czesta przypadlosc:dry: no ale jak sie pare rzeczy zmieni w swoim zywieniu to tragedii nie bedzie mi ostatnio przybylo kg no ale musze ograniczyc slodycze:sorry2: i zoladek tez mi daje sie we znaki a miala kiedys stan przedwrzodowy (ze stresow) wiec polacze sobie dietke lekkostrawna z paroma rzeczami z Dukana cosik wymysle wkoncu technik zywienia jestem:sorry2:
gala-chlopcy cudni te oczka i usmieszki cud miod :tak: a skad dokladnie jestes? bo tak patrzac to jak narazie to najblizej mam do Rybnika czyli ewusek sie klania no ale ja tu malo co jestem
zuzkus-a Ty jaka mijscowosc jeli mozna bo w okolicach Gorlic mamy rodzinke
anaklim-nadstawiam 4literki bo co przyszla taka co sie malo udziela i wypisuje tu o autyzmie a w sumie watek jest jednak baaaaardzo malo aktywny

Ostatnia edycja:
reklama
och Mamo te Twoje przepisy.... jak je czytam to az mi pachnie pod nosem a co dopiero jak wyprobuje :tak: tylko musze sie wybrac na jakies porzadne zakupy, bo nie mam teraz tych wszystkich potrzebnych "zdrowych" skladnikow w domu....... :zawstydzona/y:

Kasik technik zywienia powiadasz... oj to na pewno sobie jakies fajne menu dobierzesz :-)
a ja z Bierunia jestem... do Rybnika to mam 40km... a Ty skad bys przyjechala na ta kawe do Ewusek??? :-D

my wrocilismy ze spotkania w przedszkolu.........
bylo SUPER!!!!!!!
Jas taki dumny, ze rodzice oboje byli (maz sie spoznil troszke ale byl i bardzo sie ciesze)

moj pastuszek:

Mamo na pewno zakupy zrobie....... :tak:
po każdym Twoim przepisie dopisuję do listy kolejne składniki......
mam nadzieję, że nie zapomnę tej listy kiedy pojadę do sklepu :-D

a nasze dzieciaczki wszystkie są śliczne!!!!!!
każde inne...........
w ogóle dzieci mają coś takiego w sobie........... och coś magicznego..........
ja dzisiaj na tym przedstawieniu obserwowałam wszystkie te kochane pięciolatki......
co jedna buzia to ladniejsza!
każde dzieciątko wspaniałe, każde inne...........
i wszystkie takie słodkie i kochane........... :tak::-):tak::-)
do schrupania...

Dziewczyny piszecie w tempie odrzutowca :) nie nadążam!

Wiecie ciężko siedzieć przy kompie jak M w domu. Niestety.
Mój M ma napad Dny moczanowe , niestety to juz jego kolejny i wszystko wskazuje na to , ze będzie na stałych lekach:(
Nie odpisze nikomu bo nie czytałam was niestety.
Ale pozdrawiam serdecznie

ewuniaf glowa do gory,ja cie rozumiem, uwazam ze dobrze wybralas, ze postawilas na wasza przyszlosc i szkole jeslitak czujesz, to wracaj do pracy,ja tez bym chciala pracowac,ale bez prawka dojazdy do fabryki na 5.00 rano mi sie nie usmiechaja,wolalabym pracowac gdzies blisko i nie tak wczesnie bo co ja zrobie z 3 dzieci o godz.5?
dzieki dziewczyny za &&&&&&&&&&&&&& ale nic nie powiem bo nic nie wiem,jak juz cos bede wiedziec to sie odeze,a teraz wybaczcie mi ze uciekam,plecy mnie okropnie bola i tylko tak zajrzalam,pozdrawiam was

hejhej!
Azile-ucałuj małżona od nas w piętkę ;-) biedny z tą dną...
mamo05 i inne dukanki --pliss - uważajcie na aspartam w słodzikach - obejrzyjcie proszę...mnie to trochę zastanowiło...
Aspartam E951 - rakotwórcza słodycz (HQ)

reszty nie pamiętam - przepraszam,ale dużo dziś byłam na dworze przy -15 stopniach i chyba mi mózg przemroziło ;-(

Ostatnia edycja:
AZILE- nie czytalas nas:szok::szok::szok::-D-nie no rozumiem jak to jest ak mąż w domu,moj wlasnie wrocil wiec tez zmykam troche z Nim posiedziec;-)

GALA- no nie zapomnij listy:))
otreby pszenne sa po 1,10zl
owsiane kolo 3 zl
mleko granulowane 4,5 zl

to nie sa wielkie ceny...a ile dobrego mozna z tego zrobić:)

i pewnie,ze maluchy sa do schrpania!!

bede jutro,dobranoc..

IWOSZ- dziekuje kochana,ale ja uzywam 2 tabletki slodzika dziennie wiec nie ma szans zeby mi to zaszkodzilo...ale dziekuje :)

Ostatnia edycja:
Azile zdrowia dla meza!!!
Bedismall ale trzymac dalej???

A ja dzis postanowilam wczesniej isc spac i zaraz wylaczam kompa zeby mnie nie kusilo bo znowu sie zasiedze

DOBRANOC!!!

reklama
Ja też już zmykam bo zaraz zaczną się moje czwartkowe seriale a potem do spania. Jutro wielki dzień sprzątania. Oby mi się udało. A wieczorem zakupy świąteczne.

Dobrej nocy dziewczynki.

Do góry