reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

czesc kochane-jak tam u Was po rozpoczeciu przedszkola???;-)
Zuza poleciala przeszczesliwa a Domi zrobil mi papa,ale jak wyszlam slyszalam ,ze sie rozplakal...poczekalam chwile ,poprosilam panią z sekretariatu ,zeby zajrzala do Jego sali i juz bylo wszystko si:tak:
dzis odbiore ich o 14 a nie po 16 -do konca tyg.bede po nich wczesniej ze wzgladu na Domisia
a jak u Was????

reklama
Hej hej.
Ja tylko na chwilkę żeby Wam zdać relację z pierwszego dnia w przedszkolu.
Dziś dzień w przedszkolu minął bezproblemowo z wyjątkiem kiedy Tadzio spotkał się ze Stasiem w holu bo jak się mieli rozejść do swoich sal to się strasznie popłakał i takiego go odebrałam. Ale na szczęście przyszłam zaraz po tym więc długo nie płakał. No i twierdzi że było fajnie i że jutro też chce iść. Zobaczymy co będzie rano.
Tylko Małgosia cały ranek chodziła i szukała Tadeczka i mówiła że go nie ma:sorry2::sorry2::sorry2: No cóż ona też się musi odnaleść w tej nowej sytuacji.

Dobra zmykam oglądać Colombo.
Miłego wieczoru kochane.

witam
jaki mam spokój w chacie, chłopcy do szkoły Angelina do przedszkola, Mała zasnęla. Na 12ide na pazurki a po południu na zebranie do liceum:szok: wiem ze kase na wycieczke integracyjną bądą zbierać.. tyle kasy juz wydałam a tu jeszcze to!!!!

wczoraj latałam cały dzien po miescie by kupić Alucie sukienke i dodatki na chrzciny, dzieki dziewczyny za info o imieniu, jutro mamy nauki wiec księdzu czarno na białym pokaże ze Alicja święte imie!!!! bo miał obiekcje ze nie!!

mama jak we wtorek wpadla to została do dzis i dobrze bo tyle spraw pozałatwiałam!! nawet w kinie z mężulkiem bylimy na "ja don giovanni" jak ktos lubi opere i muzyke poważną to polecam:tak:Opowiada historię Don Juana który zdobywa kolejne kobiety, a następnie porzuca je.:-)

to tyle wracam do obowiązków!!!

Witam kochane :-)

przepraszam za swoją absencję, niestety nie jest ona zależna ode mnie, tylko od.. kompa.. wrrr.. Staruszek padł na kilka dni, mężulek musiał go kilka razy reanimować, wszystko wyczyniał - czyszczenie, przywracanie systemu, przeinstalowywanie i inne cuda wianki na których się nie znam.. Niestety część zapisanych rzeczy poleciała w niebyt, a na dodatek komp sam się wyłącza kiedy chce :baffled: Tak więc nie mam nawet jak pisać porządnie. czeka nas wydatek na nowy, bo jesteśmy chyba uzależnieni oboje :zawstydzona/y: i nie możemy zbyt długo funkcjonować bez kompa i netu :zawstydzona/y::tak:
Póki co próbuję wysłać posta, ściskam Was moje kochane i jak tylko da radę to jeszcze napiszę.

czesc babeczki,jakos mnie wena opuscila ,mam nadzieje,ze wroci.mam telefon pozniej napisze wiadomosc od JOAS:tak:
JOAŚ NAPISALA MI DZIS :
u mnie ok,ale nie mam netu.nie wiem kiedy bedzie..ogarnela mnie totalna niemoc,odpuszcza napięcie gotowości,spac sie chce caly czas a minimum lezec.taka jest moja reakcja na luz w domu.ściskam.
nie umiem wrzucic taryfy ulgowej-malo tego-jeszcze bardzie podkrecam sobie śrube...to chyba choroba..

Ostatnia edycja:
Witam! jestem mama 2 urwisow i ostatnio zaczelam tez myslec nad .. corcia.Naczytalam sie o roznych metodach planowania plci i zastanawiam sie czy nie sprobowac znowu. Sama nie wiem co robic bo nie ukrywam ,ze baardzo chcialabym miec jeszcze coreczke.Czy ktoras z was jest w podobnej sytuacji?

cześć baby,
byłam we wtorek na usg i wyszło że zdrowy chłop będzie,mi jest wszystko jedno ważne żeby zdrowe było i tak mam parkę,
Mamo wszystko ok?
Joaś a coś ze zdrowiem nie tak?
ja teraz nie nadążę czytać bo całe wakacje mam w plecy,wróciłam do Anglii niedawno i muszę nadrobić w badaniach prenatalnych itp ale urlop się przydał choć w Polsce jak zwykle same nerwy

byłam we wtorek na usg i wyszło że zdrowy chłop będzie,mi jest wszystko jedno ważne żeby zdrowe było i tak mam parkę,
gratulacje, oczywiscie wazne ze zdrowe dzieciatko a kolejny synek napewno wniesie wiele radosci do waszej rodzinki.

(..) Czy ktoras z was jest w podobnej sytuacji?
kochana mozna powiedziec ze ja jestem ale ekspertyzy Ci tu napewno nie udziele bo sama mam conajmniej dwie nieudane proby starania sie o corke, jakos nie widze tego w rozowych kolorach przy ewentualnym kolejnym podejsciu pomimo obczytania calej fachowej literatury jaka chyba istnieje w tym temacie. Raczej pomalu godze sie z teoria ze niektore kobiety rodza samych synow a inne wylacznie corki:tak: Witaj na naszym wielodzietnym watku:happy:

czesc babeczki,jakos mnie wena opuscila ,mam nadzieje,ze wroci.
mama05 a co to znowu za smutaski kochana? zwalam to na dzialajace hormony i dalej trzymam kciuki za pozytywne rezultaty....

Maureen - buziaczki i zycze jak najlepszego i najtanszego komputera;-)
oby ten wydatek nie bolal az tak bardzo, a uzaleznienie..no hmm, chyba kazda wspolczesna rodzina posiada dzisiaj komputer wiec ciezko tu o uzaleznieniu pisac, my wszystkie rachunki wysylamy elektronicznie, prowadzimy konta bankowe, przygotowywujemy sie do pracy, J. odrabia lekcje na komputerze, moj maz pisze sprawozdania i propozycje do pracy, ja sprawdzam mapy przed jechaniem gdziekolwiek....czy do klienta czy tez do sklepu ktorego nie znam. W mojej rodzinie kazdy za wyjatkiem Vincenta ma swoj laptop a do tego jest jeszcze wspolny stacjonarny komputer, wiec to jest dopiero uzaleznienie!

zuskus, weroniczka, sempe- pozdrawiam wszystkie mamusie szkolniakow i przedszkolakow:tak: zycze owocnego roku szkolnego:-)

moje dziecko zaczyna przedszkolna przygode we wtorek....nie omieszkam zdac relacji po pierwszym dniu a dzis mam spotkanie w szkole najstarszego.

A ja dzis dostalam nagannego maila od nauczycielki J. ze niby zrobil test szybciej niz reszta i stwierdzil ze utnie sobie drzemke i ze...ja mam cos z tym zrobic, tylko co ja moge zrobic? :baffled:no najwyzej z kawa moge pewnie do niego jechac coby sie obudzil i nie zaczal chrapac na lekcjach buahahaha, no smieszna nauczycielka, zamiast sama porozmawiac z doroslym facetem to ona mi bzdety wypisuje jak skargi na siedmiolatka:rofl2:

Hej dziewczyny, zaraz wychodzę z młodszą do przedszkola, tatuś zostaje z resztą a potem do szkoły. Wiktoria oczywiście przeszczęśliwa, że wreszcie miała normalne lekcje a nie tak na chwile jak pierwszego :-) dziś ma pierwszy j.niemiecki, ciekawe czy zapała miłością do jego nauki,

więcej napisze później bo mały marudzi na kolanach a zaraz musze wychodzić, pa pa

reklama
Do góry