byłam we wtorek na usg i wyszło że zdrowy chłop będzie,mi jest wszystko jedno ważne żeby zdrowe było i tak mam parkę,
gratulacje, oczywiscie wazne ze zdrowe dzieciatko a kolejny synek napewno wniesie wiele radosci do waszej rodzinki.
(..) Czy ktoras z was jest w podobnej sytuacji?
kochana mozna powiedziec ze ja jestem ale ekspertyzy Ci tu napewno nie udziele bo sama mam conajmniej dwie nieudane proby starania sie o corke, jakos nie widze tego w rozowych kolorach przy ewentualnym kolejnym podejsciu pomimo obczytania calej fachowej literatury jaka chyba istnieje w tym temacie. Raczej pomalu godze sie z teoria ze niektore kobiety rodza samych synow a inne wylacznie corki
Witaj na naszym wielodzietnym watku
czesc babeczki,jakos mnie wena opuscila ,mam nadzieje,ze wroci.
mama05 a co to znowu za smutaski kochana? zwalam to na dzialajace hormony i dalej trzymam kciuki za pozytywne rezultaty....
Maureen - buziaczki i zycze jak najlepszego i najtanszego komputera;-)
oby ten wydatek nie bolal az tak bardzo, a uzaleznienie..no hmm, chyba kazda wspolczesna rodzina posiada dzisiaj komputer wiec ciezko tu o uzaleznieniu pisac, my wszystkie rachunki wysylamy elektronicznie, prowadzimy konta bankowe, przygotowywujemy sie do pracy, J. odrabia lekcje na komputerze, moj maz pisze sprawozdania i propozycje do pracy, ja sprawdzam mapy przed jechaniem gdziekolwiek....czy do klienta czy tez do sklepu ktorego nie znam. W mojej rodzinie kazdy za wyjatkiem Vincenta ma swoj laptop a do tego jest jeszcze wspolny stacjonarny komputer, wiec to jest dopiero uzaleznienie!
zuskus, weroniczka, sempe- pozdrawiam wszystkie mamusie szkolniakow i przedszkolakow
zycze owocnego roku szkolnego:-)
moje dziecko zaczyna przedszkolna przygode we wtorek....nie omieszkam zdac relacji po pierwszym dniu a dzis mam spotkanie w szkole najstarszego.
A ja dzis dostalam nagannego maila od nauczycielki J. ze niby zrobil test szybciej niz reszta i stwierdzil ze utnie sobie drzemke i ze...ja mam cos z tym zrobic, tylko co ja moge zrobic?
no najwyzej z kawa moge pewnie do niego jechac coby sie obudzil i nie zaczal chrapac na lekcjach buahahaha, no smieszna nauczycielka, zamiast sama porozmawiac z doroslym facetem to ona mi bzdety wypisuje jak skargi na siedmiolatka