reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Bry

Czytam i śmiecham z pęku (specjalnie tak napisałam) hehehe :-)
hana, mama o tak ja tez uwielbiam Roberta :-) hehe film moge ogladac i ogladac :D
Mama kciuki trzymam :no: :(
Lenka ojej sama przytargałas tą kanape ? ciekawe co na to mąż.... :dry:

To chyba tyle :p :)
U mnie nic nowego :p dzieciaki wariują... :dry:

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok: zostawic je na chwile i watek zupkowo-kaszkowy na erotyczny przerobia :rofl2:

Mamus - brzydkie wiesci, jechac prosze i wspierac rodzinke a my bedziemy kciuki zaciskac zeby wszystko jak najlepiej sie skonczylo.

Dzis krotko, pozdrawiam wszystkie i do uslyszenia.

Majqa-opiłaś auto???? bo ja szukam powodu ,żeby alkohol pić w dzień ;)))

Jeszcze nie może dzisiaj się z mężem symbolicznie napijemy ...

trzymam kciuki za szwagra by wsio z nim było ok ... ehhh
Powspieraj siosrę bo jej pewno to potrzebne :tak:

Ej dziewczyny coś tu niegrzeczne jesteście :-D
A mi to zawsze podobał się m.in. głowny akor z J.A.G. Wojskowe Biuro śledcze
A za ulubionego aktora uważam pana Jean Reno i Jackie Chan za popisowe rozśmieszanie mnie :)

jestem na chwilę ..siostra nie dzwoniła .nie mam zadnych wieści ..wnioskuję ,że zostawili P.w szpitalu.
jutro się wszystkiego dowiem na miejscu ..

Pawimi-dzięki..
tak zrobię !!

Majqa dziękuję ...

Hana,Liza dzięki babki...

mi też brak słów.

Pawimi kiedy kaszki to kaszki ...ale dzieci jak pójda spać to ....myszy harcujom:-Dnie Hana ..

babki ja wlecę jutro wieczorem jak wrócę z Pomorza..

proszę rano potrzymać &&&&& i przesłac ciepłe mysli do mojego taty..rano operacja......
ehhhhhh..przykro jakoś mi tak..
lekarz ciągle uprzedzają o sepsie...i każda operacja to mega strach..
tata ma 66lat -nie czas odchodzić ...

śpijcie dobrze kochane :**

mama trzymam kciuki za tatę &&&& i szwagra! kurcze ale się porobiło:-( miejmy nadzieję, że ten szpital po wypadku to kwestia obserwacji i wyjdzie jak najszybciej!
lenka ale uparciuch z tego emka:baffled: teraz pilnuj żeby za wygodnie na tej kanapie nie siedział:-p

dzien dobry, mamus &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oby wszystko jeszcze ze zlego w dobre sie obrocilo

ja znalazlam w lazience brudne skarpetki meza na podlodze - klasyk:dry:

Witaj!
Mama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
U mnie ciężko. Martusia ma kolki, bardzo cierpi, a ja jestem bezradna. Mam nadzieje ze to juz końcówka tych kolek.

reklama
hej koleżanki

mamusia - trzymam kciuki za tatka i szwagra&&&&&&&&&&&&&&&& ---a myszy hracujom oj harcujom albo - gdy nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzeczni:-p:-p:-p:-Dale dzis jesteśmy poważne i z Tobą------------:tak:
bedi - a stały czy leżały?:-D
azile - oj biedny brzunio martuni---może jakieś kolkowe leki z niemiec niby dobre:sorry2: masz jakieś możliwości???
liza - co tam dzisiaj porabiacie?

ja byłam u babci swojej na śniadanku---przynajmniej przypomniałam jej za ma jeści:-( a i ona miała radoche ze komuś moze coś przygotować---- babcinka moja w maju miała wyciętego czerniaka z jelita...... pomalutku jakoś sobie radzi ale wiadomo - lata i to paskudztwo........

buziaki
niunka moja wstała- już jej jajo usmażyłam:-p

Do góry