reklama
M
Melanie
Gość
no to u Ciebie z lewą tak było
a ciekawe jak u prawych ;D
ja od poczatku miałam tą pierś wydajniejszą a w związku z tym częściej Paris z niej pije
a ciekawe jak u prawych ;D
ja od poczatku miałam tą pierś wydajniejszą a w związku z tym częściej Paris z niej pije
moja kluseczka zaczynała ssanie piersi od prawej, tak było wygodniej i jej(ta pierś miała lepszą brodawke) i mnie (ja po cc nie mogłam leżeć na lewym boku) i dlatego właśnie prawa osiągnęła gigantyczne rozmiary!!!
a u mnie dzisiaj nawałnica że hej, leje się i leje, musiałam przed karmieniem trochę odciągać, bo Rozalka nie nadążała z połykaniem mleczka. pierwszy raz dopadła mnie taka klęska urodzaju ;D
czuję wkońcu, że te mleczarnie to mogą się do czegoś przydać, do tej pory wydawało mi się, że coś słaba produkcja, ale chyba nie jest tak źle
a u mnie dzisiaj nawałnica że hej, leje się i leje, musiałam przed karmieniem trochę odciągać, bo Rozalka nie nadążała z połykaniem mleczka. pierwszy raz dopadła mnie taka klęska urodzaju ;D
czuję wkońcu, że te mleczarnie to mogą się do czegoś przydać, do tej pory wydawało mi się, że coś słaba produkcja, ale chyba nie jest tak źle
tunia odstąp trochę bo ja podobnie jak wczoraj i przedwczoraj wieczorem mam flaczki. :-[ :-[ :-[ :-[ Chyba mamy kryzys szóstego tygodnia, nie nadążamy z produkcją.
A do tego miałam dzisiaj w domu taki młyn cały dzień że padam i mały tez nie umiał się wyciszyć i nie mógł zasnąć. Teraz wreszcie padł ze zmęczenia :
A do tego miałam dzisiaj w domu taki młyn cały dzień że padam i mały tez nie umiał się wyciszyć i nie mógł zasnąć. Teraz wreszcie padł ze zmęczenia :
tunia pisze:Aniulka nie ma sprawy ;D
;D ;D ;D ;D
Kurier juz do Ciebie jedzie ;D ;D ;D
A
Anik
Gość
Aniulka - ja mam teraz cały czas miekie piersi - a pokarmu jest tyle , że mały najada się do syta i jeszcze tryska. Pewnie laktacja ci się normuje. Piersi wydaja się puste a tymczasem prosukuja wystarczająco dużo.
U mnie piersi takie same - zawsze dawałam Filipowi na zmianę nawet gdy prawa była w duzo gorszym stanie.
a
U mnie piersi takie same - zawsze dawałam Filipowi na zmianę nawet gdy prawa była w duzo gorszym stanie.
a
M
Melanie
Gość
Ja tez zawsze dawałam na zmianę :
no ale jak w lewej sie skoczyło to dawałam prawą do dojedzenia
ale tylko kilka razy, bo przeważnie jedna wystarcza na jeden posiłek
Aniulka ja też miałam dzisiaj raczej młynek domowy
poza spacerkiem gdzie dziecko spało
a tak to co chwile sie budziła na jedzonko
i dopiero przed chwilka zasnęła
jasna dupa padam na ryj...
i w takich chwilach myśle o anibani jak ona daje rade :
zjem jeszcze kanapke z dżemem i ide spać
nawet na obiad nie miałam dzisiaj czasu
ani ugotować ani zjeść
co za dzień
ale trzeba pamiętać, że po kryzysie nadchodzą dobre dni
więc jutro pewnie będzie spokojnie ;D
ale tylko kilka razy, bo przeważnie jedna wystarcza na jeden posiłek
Aniulka ja też miałam dzisiaj raczej młynek domowy
a tak to co chwile sie budziła na jedzonko
i dopiero przed chwilka zasnęła
jasna dupa padam na ryj...
i w takich chwilach myśle o anibani jak ona daje rade :
zjem jeszcze kanapke z dżemem i ide spać
nawet na obiad nie miałam dzisiaj czasu
ani ugotować ani zjeść
co za dzień
ale trzeba pamiętać, że po kryzysie nadchodzą dobre dni
więc jutro pewnie będzie spokojnie ;D
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
melani też tak mysle ze nam ciężko czasem z jedną kruszyną a co dopiero dwie lub więcej

reklama
Melanie pisze:Ja tez zawsze dawałam na zmianę :
ale tylko kilka razy, bo przeważnie jedna wystarcza na jeden posiłek![]()
Ja tak robiłam przez pierwszy tydzień lub dwa,
potem dawałam już obie, bo młody marudził i płakał z głodu
teraz nadal podaję mu obie piersi, a do tego popołudniu dostaje butelkę
bo mi już mleka dla niego nie wystarcza.