reklama
M
Melanie
Gość
smaczego
a my będziemy mieli na obiad SOLĘ ;D
Macie jakies pomysły z czym można jeść kanapki jak nie można spożywac nabiału???
bo ja zawsze serki, sery i twarożki a teraz wcinam z krakowską, parówkami i innymi kiełbaskami - a ja nie lubie kiełbasek
Mąż pojechał po szyneczkę
pomidora, paprykę tez nie mogę
pasztety są dobre ale nie nie za często
co jeszcze można położyć na chlebie?
a my będziemy mieli na obiad SOLĘ ;D
Macie jakies pomysły z czym można jeść kanapki jak nie można spożywac nabiału???
bo ja zawsze serki, sery i twarożki a teraz wcinam z krakowską, parówkami i innymi kiełbaskami - a ja nie lubie kiełbasek
Mąż pojechał po szyneczkę
pomidora, paprykę tez nie mogę
pasztety są dobre ale nie nie za często
co jeszcze można położyć na chlebie?
siwasek
Fanka BB :)
Melanie współczuje ci tej diety, ja obserwuje mała codziennie i tylko sie modle zeby nie miala skazy bialkowej, ja mialabym wyeliminowac nabial to nie wiem czym ja bym żyła.
Kanapeczki moze jesc z dżemami, miodkiem, może spróbuj poszukac na stosisku ze zdrowa żywnoscia róznych produktów sojowych np. pasty czy pasztety sojowe, mozesz tez pic mleczko sojowe, są tez budynie sojowe i takie deserki w stulu Monte, wiem ze te produkty mozna jesc jak dziecko jest alergikiem bo one nie uczulaja.Niektóre z tych produktów są całkiem smaczne. np ser tofu typu feta.Ja wiem troche na ten temat bo sama nie jem miesa tylko rybki i nabiał. Polecam ci wiec te sojowe wynalazki tylko sie nie zniechecaj bo nie wszystko jest smaczne niektóre rzeczy są troche jaby pozbawione samku, trzeba je doprawic, ale poszukaj a na pewno cos ci posmakuje

Kanapeczki moze jesc z dżemami, miodkiem, może spróbuj poszukac na stosisku ze zdrowa żywnoscia róznych produktów sojowych np. pasty czy pasztety sojowe, mozesz tez pic mleczko sojowe, są tez budynie sojowe i takie deserki w stulu Monte, wiem ze te produkty mozna jesc jak dziecko jest alergikiem bo one nie uczulaja.Niektóre z tych produktów są całkiem smaczne. np ser tofu typu feta.Ja wiem troche na ten temat bo sama nie jem miesa tylko rybki i nabiał. Polecam ci wiec te sojowe wynalazki tylko sie nie zniechecaj bo nie wszystko jest smaczne niektóre rzeczy są troche jaby pozbawione samku, trzeba je doprawic, ale poszukaj a na pewno cos ci posmakuje
M
Melanie
Gość
poprostu gotujesz w wodzie piersi ?kangurki pisze:ja czasem robie gotowane piersi z kurczaka z brzoskwiniami np najlepiej z wasa chlebkiem to smakuje
a brzoskwinia z puszki prosto na kanapkę?
Aniulka pisze:a ja jak nie mam pomysłu to jem z dżemem wiśniowym.
A dlaczego całkowicie wyeliminowałaś nabiał??? Paris ma skazę białkową????
dżem juz kazałam mężowi kupić
pediatra mi tak polecił, profilaktycznie, bo Paris miała wysypkę i ma kolki
wysypka zniknęła i zisiaj ponownie wyszła ale nagłowce najwięcej na czole
wczoraj zjadłam mozarelle z nawet nie połową pomidora i z liściami bazylii
nie wiem od czego ta wysypka
siwasek pisze:Melanie współczuje ci tej diety, ja obserwuje mała codziennie i tylko sie modle zeby nie miala skazy bialkowej, ja mialabym wyeliminowac nabial to nie wiem czym ja bym żyła.
Kanapeczki moze jesc z dżemami, miodkiem, może spróbuj poszukac na stosisku ze zdrowa żywnoscia róznych produktów sojowych np. pasty czy pasztety sojowe, mozesz tez pic mleczko sojowe, są tez budynie sojowe i takie deserki w stulu Monte, wiem ze te produkty mozna jesc jak dziecko jest alergikiem bo one nie uczulaja.Niektóre z tych produktów są całkiem smaczne. np ser tofu typu feta.Ja wiem troche na ten temat bo sama nie jem miesa tylko rybki i nabiał. Polecam ci wiec te sojowe wynalazki tylko sie nie zniechecaj bo nie wszystko jest smaczne niektóre rzeczy są troche jaby pozbawione samku, trzeba je doprawic, ale poszukaj a na pewno cos ci posmakuje![]()
![]()
![]()
kiedys sobie kupiłam pasztet sojowy, to myślałam, że się schaftuje
dziekuję za rady,
mleczko sojowe zwłaszcza waniliowe jest super
poszperam w sklepie, może cos mi zasmakuje
a miodzik może być alergenem, gdzieś to wyczytałam
ale miodzik jest miodzio
A
Anik
Gość
Ja jem nabiał i jest ok. Mleka duzo nie pije ale sery jem. Znów powołam się na zaklinaczkę, która twierdzi ze wszystko można jeść a kolki to efek połykania powietrza, więc trzeba dziecko odpowietrzać. Hm...
Pozd
Pozd
M
Melanie
Gość
tak czytałam to
a wysypki??
a wysypki??
A
Anik
Gość
Odpukać Filip na razie na nic wysypką nie reaguje.
A co na to zaklinaczka - nie wiem - jestem w połowie książki.
A
A co na to zaklinaczka - nie wiem - jestem w połowie książki.
A
reklama
własnie mód sobie podaruj i bazylie. nie powinno sie uzywac przypraw ziołowych typu własnie bazylia tymianek...
próbuj codziennie czegos a nie wszystkiego naraz. jeden dzien ser, drugi pomidir itd....
sory za byki ale pisze jedna reka bo mam dziecko na drugiej
próbuj codziennie czegos a nie wszystkiego naraz. jeden dzien ser, drugi pomidir itd....
sory za byki ale pisze jedna reka bo mam dziecko na drugiej