reklama
traschka
Mama Marysi
Silva w pierwszy dzień zużyłam 12 par majtasów więc może ci braknac w drugi dzień było znacznie lepiej, Marysia sikała już znacznie rzadziej. Teraz potrafi cały dwugodzinny spacer wytrwać bez sikania.
Japaneczka
Fanka BB :)
U nas dzisiaj spory sukces Olka zrobiła siku do nocnika w całej ilości z nocy. Do tej pory 3/4 robiła poza nocnikiem a 1/4 w nocnik. Jutro spróbujemy jeszcze raz
Może na dzień nie założę jej pampersa i powoli będziemy się uczyć
Może na dzień nie założę jej pampersa i powoli będziemy się uczyć
Nasz dzisiejszy bilans, 3 zsikane spodnie, raz w pieluchomajtki (z czego 2 razy wołał jak juz lał ;-))
reszta chyba ze 20-razy na nocnik, sadzałąm bardzo często. Z ta tetrą wyprubuje na pewno jak pójdziemy gdzieś konkretnie na spacer. Wolę póki co mu włozyc te pieluchomajtki bo my czas na dworze spędzamy bardzo długi a pogoda jeszcze nie taka ciepła. No i jestem na podwórku przy domu - wiec śmig przebieranko i znów na dwór :-)
Trasiu rozumiem to zupełnie inna sytuacja i gratuluję zacietości :-)
Silva my mamy ok 20 majteczek i jak zaczynałam próby miesiac temu to mi ich brakło w jeden dzień ;-)
Japaneczka to super :-) Mati póki co bardzo dużo sika w nocy do pieluchy, ale on pije masakryczne ilości wody. Sama sie dziwię ile on potrafi wypić, ja tyle na pewno nie piję
reszta chyba ze 20-razy na nocnik, sadzałąm bardzo często. Z ta tetrą wyprubuje na pewno jak pójdziemy gdzieś konkretnie na spacer. Wolę póki co mu włozyc te pieluchomajtki bo my czas na dworze spędzamy bardzo długi a pogoda jeszcze nie taka ciepła. No i jestem na podwórku przy domu - wiec śmig przebieranko i znów na dwór :-)
Trasiu rozumiem to zupełnie inna sytuacja i gratuluję zacietości :-)
Silva my mamy ok 20 majteczek i jak zaczynałam próby miesiac temu to mi ich brakło w jeden dzień ;-)
Japaneczka to super :-) Mati póki co bardzo dużo sika w nocy do pieluchy, ale on pije masakryczne ilości wody. Sama sie dziwię ile on potrafi wypić, ja tyle na pewno nie piję
trasiu oj masz zacięcie, faktycznie idziecie na całość z odpieluchowaniem, ale na noc zakładasz? życzę wytrwałości i oby Marysia zaczęła wołać tak jak wczoraj i ja bym się tam nie przejmowała zasikanymi majtami tylko spodenkami, no bo 20 par majtek kupisz ale tyle spodenek w jeden dzień...? oj cięzko to widzę u nas, jak będzie ciut cieplej to kupujemy nocnik do dziadków, ale nie wiem co jej tam do głowy będą tukli w związku z nocnikiem...
Japaneczka - brawa dla Olci cała noc wytrzymana, super!!!
kati naprawdę niezły wynik:-) a które pieluchomajtki kupujesz?
Japaneczka - brawa dla Olci cała noc wytrzymana, super!!!
kati naprawdę niezły wynik:-) a które pieluchomajtki kupujesz?
traschka
Mama Marysi
dziś Marysia ani razu nie posiusiała się w domu w majtasy!!! :-):-):-) kilka razy był kibelek lub nocniczek. Albo zawołała sama (rzadziej) albo ja widziałam, że zaczyna się kręcić. pytam więc czy chce siusiu, mówi że tak no to idziemy na nocniczek. Bez żadnych oporów z jej strony nawet próbowała zrobić kupkę do kibelka. kupka nie wyszła, ale już sam fakt próby badzo mnie cieszy. i widzę, że fajnie wstrzymuje siuśki kiedy begniemy na nocniczek.
Na spacerach fajnie działa tetra złożona kilka razy. Marysia czuje, że ma mokro ale ubranko zwykle pozostaje suche.
martadelka po domu Marysia chodzi teraz w samych majteczkach i podolanówkach. Nie tylko dlaego żeby nie posikać spodni, ale same majteczki zdejmuje się szybciej. ale kupiłam sporo legginsów na przecenach jakby zrobiło się chłodniej. to też można szybko przeprać.
Na spacerach fajnie działa tetra złożona kilka razy. Marysia czuje, że ma mokro ale ubranko zwykle pozostaje suche.
martadelka po domu Marysia chodzi teraz w samych majteczkach i podolanówkach. Nie tylko dlaego żeby nie posikać spodni, ale same majteczki zdejmuje się szybciej. ale kupiłam sporo legginsów na przecenach jakby zrobiło się chłodniej. to też można szybko przeprać.
reklama
Podziel się: