To prawda, masz rację, całe 9 miechów, pozytywne myślenie dużo zdziała. DziękujeByc w ciazy to nie wszystko, trzeba dotrwac do 9miesia I urodzic cale I zdrowe.
Czego tez Ci zycze z calego serducha ❤
reklama
Hej, ja raczkuje w in vitro, będę miała kolejną stymulację, korona trochę pokrzyżował plany.Nie jestem po, ale wspieram z całego serca i cudownej zdrowej ciąży życzę. :*
Na logikę, szanse większe, ale nie robili badań, dlaczego poprzednie ciąże się nie utrzymały? Może jakaś infekcja, problemy z hormonami, wiem, że dziewczyny po stratach biorą heparyne.
Jestem po dwóch stymulacjach, dwie komórki zamrożone, niestety po stymulacji mam mało pęcherzyków i lekarz doradził aby zanim " zrobimy" zarodki trochę komórek uzbierać. Widzę, że jesteście weterankami może jakaś porada dla początkujących.
Witam, trafiłam na Wasz temat dotyczący podania dwóch zarodkow. Jestem po sześciu transferach po jednym zarodku. Lekarka teraz planuje podać dwa. Nie wiemy w czym leży problem implantacji zarodków. Za pierwszym razem się udało ale zarodek przeżył tylko 7 tygodni. Późniejsze bez efektu. Wyniki badań z mojej strony wszystkie ok. U męża słabsze nasienie. Czy ktoras miała podobnie i może podzielić się swoimi doświadczeniami?
Podziel się: