reklama
Tak zrobię dziewczyny ale obawiam się że może to ta cholerna torbiel produkuje hcg nie wiem tak też na jakieś wypowiedzi było od lekarza, a ja byłam ttlko na jednej wizycie wiec niby nie jest to zmiana złośliwa ale coś mam przeczucia że jednak ta torbiel zaburza odczyt hcg , juz chyba przez tyle nieudanych prób trudno mi uwierzyc
Nie ma szans, zeby zwykla torbiel produkowala hcg. Wiem, ze ci ciezko uwierzyc, ale to prawda.
victoria33
Fanka BB :)
Dawaj koniecznie znać jak będziesz miała kolejny wynik, powodzeniaDziękuję wam kochane , dobrze ze takie forum jest sie wygadać , bo czlowiek by zwarował jakby czekał i czytał niektóre głupoty w interencie
Dziękuję , jasne dam znaka!!!!!Dawaj koniecznie znać jak będziesz miała kolejny wynik, powodzenia
Pomarańczowa
Aktywna w BB
Jakby to był guz a nie torbiel to by było bardzo wyraźnie widać na usg, więc skoro lekarka powiedziała że to nie guz a torbiel to znaczy że pozostaje trzymać kciuki za to co będzie dalej bo wszystko wskazuje na ciążę a przy okazji jesli to była torbiel cialka żółtego albo torbiel krwotoczna (brzmi strasznie, nie jest ani trochę groźne, ot przy owulacji pękło jakieś naczynko) to będziesz wiedzieć z którego jajnika poszła TA komórka jajowa
Mama23?????
Fanka BB :)
I jak tam sytuacja ?Dziękuję , jasne dam znaka!!!!!
reklama
Sandra1998
Aktywna w BB
Podpinam się,
czy była to ciąża ?
czy była to ciąża ?
Podziel się: