- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
martina969
Filipowa mama
ja do szpitala na poród zabrałam również starą koszulę, ale nie wyrzucałam jej bo wszystko ładnie się wyprało i niech leży może się kiedyś na coś przyda:-)
Ja mialam do porodu koszule w kolorze czarnym:-) wiec tez sie wyprala;-) A co do tych koszul z rozcieciem na piersiach, to juz polozne ze szkoly rodzenia je odradzaly, a ze mna na sali lezala dziewczyna, ktora taka miala i gdyby nie karmnik pod spodem, to oczywiscie swiecilaby cyckami W ogole smialam sie, bo calutki oddzial poporodowy mial te koszule z allegro, szare, z kolorowymi z misiami, bocianami itp, zapinane na skos na piersiach:-) Jakby ktos przysponsorowal poloznice normalnie
dokładnie , taka koszula to dobra do domu...
ja na drugi dzien jak już mogłam jeść, siedziałam sobie po turecku na łóżku i wcinałam herbatniki, ludzie się przewijali (bo akurat miałam sale koło porodówki i noworodków) więc co chwile ktoś kukał do mnie,a ja wcinam wcinam .... patrze a przez jedno rozcięcie wyszła mi cała pierś hahahaha więc sie ludzie napatrzyli ;D
ja na drugi dzien jak już mogłam jeść, siedziałam sobie po turecku na łóżku i wcinałam herbatniki, ludzie się przewijali (bo akurat miałam sale koło porodówki i noworodków) więc co chwile ktoś kukał do mnie,a ja wcinam wcinam .... patrze a przez jedno rozcięcie wyszła mi cała pierś hahahaha więc sie ludzie napatrzyli ;D
N
nataliak
Gość
W ogole smialam sie, bo calutki oddzial poporodowy mial te koszule z allegro, szare, z kolorowymi z misiami, bocianami itp, zapinane na skos na piersiach:-) Jakby ktos przysponsorowal poloznice normalnie
akurat ta koszula sprawdzila mi sie najlepiej wiec polecam!
wiolan
PODWÓJNA MAMA
ja juz prawie mam torbe spakowana.. jeszcze ladowarki.. nintendo, jakby mnie sie nudzilo... he he... a tsk wracajac do tych koszul, to pamietam ja po porodzie mialam nawal i mi piersi zaczely rosnac.. a wlasciwie bez pruderii wychodzic wlasnie z takich rozciec... nie umialam sobie z nimi poradzic... i byc moze jak piersi nie sa zbyt duze przy tym jak nabieraja pokarmu to moze te koszule z rozcieciem sie sprawdzaja.. w koncu jak je szyja to jest zapotrzebowanie.... ja wole rozpinane...
a co do laktatora...ja mialam reczny, bo wtedy nie bylo elektrycznych.. ale byl w szpitalu i im powiedzialam NIE !!!! potem jak sie piersi juz przyzwyczaja to i pewnie ze wygodniejsza wersja elektyczna ale pod warunkiem mozliwosci regulacji sily ssania... ja na razie mam dalej swoj stary, wysterylizowany i gotowy na jutrzejszy start z przygoda...
a co do laktatora...ja mialam reczny, bo wtedy nie bylo elektrycznych.. ale byl w szpitalu i im powiedzialam NIE !!!! potem jak sie piersi juz przyzwyczaja to i pewnie ze wygodniejsza wersja elektyczna ale pod warunkiem mozliwosci regulacji sily ssania... ja na razie mam dalej swoj stary, wysterylizowany i gotowy na jutrzejszy start z przygoda...
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
ja też zakupiłam sobie dwie sztuki takich koszul, ale w zasadzie mam zamiar ich używac jedynie w szpitalu, w domu preferuje zwykły tshirt i dresy.. no trudno, może mi ten mój mikro biust (nawet przy wypełnieniu mlekiem) nie bedzie za bardzo wyskakiwał z tej koszuli..
a mini produkty do kosmetyczki to najlepsze rozwiązanie, nawet żel do higieny intymnej mam w formie kilku próbek, dlatego moja kosmetyczka tym razem będzie wyjątkowo lekka
a mini produkty do kosmetyczki to najlepsze rozwiązanie, nawet żel do higieny intymnej mam w formie kilku próbek, dlatego moja kosmetyczka tym razem będzie wyjątkowo lekka
reklama
W ogole smialam sie, bo calutki oddzial poporodowy mial te koszule z allegro, szare, z kolorowymi z misiami, bocianami itp, zapinane na skos na piersiach:-) Jakby ktos przysponsorowal poloznice normalnie
Hehe mam te właśnie zakupione, dokładnie z misiem i wózeczkiem
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.