reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tommee tippee - smoczek

reklama
Też mam ten problem i proponuję zmienić kierunek dyskusji na bardziej konstruktywny tzn. zamiast szukać resztek, biadolić i w desperacji kupować ostatnią sztukę na allegro za bagatela 80zł (wariactwo!ludzie!), zastanówmy się wspólnie jak sobie poradzić z problemem? Są jakieś osoby które próbowały innych modeli, może innych firm i po czasie zadziałały??

Ja od 2 tyg próbuje Tommee Tippee C-air ale mysle ze zaden nowy model soft, c-air ani pure nie pojdzie, bo koncówka jest zbyt diametralnie różna. Kto próbował Nubiego?? Ja mam zamiar spróbować w pt. A może inne Tommee Tippee o okrągłej koncówce ktos probowal? np cosmic?

No fajnie ze masz problem z głowy tylko Twoja wypowiedź nic nie wnosi i nikomu nie pomoże. Ma ktoś jakieś konstruktywne pomysły?

Hej dziewczynki mam ten sam problem!!! nigdzie niema tych smoczków ;( a mój mały skończył 6 m-cy.. kupowałam różne smoki Nuka inne Tomme i nic.. wszystkie były wypluwane ;( i zobaczyłam ze on ich nie chce bo się zasysaja i sa za krotkie ;( i ZNALAZLAM!!! kupilam smoczek fisher price i jest super!!! polecam wszystkim! moze i Wasze dzieci je zaakceptuja? ;) pozdrawaim

Czyste szaleństwo z tymi smoczkami ale was doskonale rozumiem. moja tylko fishera akceptuje. jutro pójdę do nas do sklepu jak będą to wam kupie ;)

No fajnie ze masz problem z głowy tylko Twoja wypowiedź nic nie wnosi i nikomu nie pomoże. Ma ktoś jakieś konstruktywne pomysły?
Gdybys przeczytala od poczatku ten watek to bys wiedziala ze kazda z nas probowala najrozniejszych smoczkow i nasze dzieci niestety innych nie akceptuja, a jesli juz ktorys uda sie dziecku zalapac to poprzedzone to jest kupnem innych, ktore zapewne wyladuja w koszu. Wiec ja poprostu wolalam je kupic od razu na allegro, owszem drozsze, ale suma sumarum wyjdzie na to samo.

Wiem już że u 2 osób Nuby się nie przyjął, więc chyba nie warto próbować. A ten fisher price to jaki model?

Dla tych co koniecznie chcą kupić TT to śledźcie na bieżąco aukcje allegro - sprawdzajcie kilka razy dziennie jak możecie. Pośród tych świń co żerują na krzywdzie dziecka sprzedając sztukę po 40-50zl zdarzają się też ludzie. Dziś np udało mi się kupic pare za 30zł, ale już sprzedane. Ale mysle ze beda jeszcze sie pojawiac i to coraz taniej, bo czesc chetnych albo oduczyla juz smoka w ogole nie mogac ich znalezc, albo udalo jej sie zastapic go innym.

Jeśli ktoś ma znajomych w Niemczech może je tam jeszcze zamówić, bo nie wysyłają do PL ale dzwoniłam i wiem że są. Tu link: Babypower24.com > Essen & Trinken > Schnuller & Zubehör > Closer to Nature Beruhigungssauger 2 Stk. blau są oba kolory ale bez dekoracji.

Znalazłam je też na pl stronce. Nie wiem niestety czy dziala ten sklep Sklep dla dzieci - akcesoria dla niemowlšt, wózki, zabawki Niby są tu dostępne ale coś za łatwe to by było i nie ma żadnego adresu sklepu. Złożyłam zamowienie ale jak wybralam przelew nie podal mi danych do przelewu a jak wybralam mtransfer to przyszedl mail ze przyjeto zamowienie i kaza mi dokonczyc przelew ale to chyba automat wysyla - nie wiem!

Podaje tez obecne aukcje allegro z licytacja ale uprzedzam ze drogo i 1 lub 2 szt tylko wiec czy kogos to zbawi?:
Smoczki Tommee Tippee (te których już nie ma) (576090631) - Aukcje internetowe Allegro

Tommee Tippee smoczki ortodontyczne 0-6 + but. 260 (579901132) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item574825335_smoczek_tommee_tippee_ostatnia_sztuka.html

Na ebayu:
4 TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE SOOTHER PINK 0-6M NEW! - eBay (item 180331940751 end time Mar-12-09 02:20:00 PDT)

4XB TOMMEE TIPPEE CLOSER TO NATURE SOOTHER DUMMIES 0-6M - eBay (item 170306230662 end time Mar-12-09 02:30:00 PDT)

reklama
Do góry