reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Widze ze znowu pojawily sie na allego. A swoja droga gdyby ktoras z nas wiedziala ze je zaczna wycofywac to z pewnoscia zadna by go nie kupila. W gdansku juz chyba ich nigdnie nie kupicie. Dzwonilam do firmy Akpol ktora jest przedstawicielem firmy TT na Polske i nie maja, no chyba ze w jakims sklepiku jakis gdzies jeszcez sie uchowal;-)
Może w którymś z poniższych sklepów jeszcze się uda:
Tommee Tippee Closer to Nature Smoczek Pure 6-18m - Różowy -
Smoczek Closer to Nature Pure Tommee Tippee | Pielęgnacja i zdrowie | Smoczki uspokajające | 0-3 miesiące | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Pri
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Smoczek do uspokajania Closer to nature Soft 6-18m Tommee Tippee 2szt.
Tommee Tippee Closer to Nature Smoczek Pure 6-18m - Różowy -
Smoczek Closer to Nature Pure Tommee Tippee | Pielęgnacja i zdrowie | Smoczki uspokajające | 0-3 miesiące | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki Fisher Pri
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Smoczek do uspokajania Closer to nature Soft 6-18m Tommee Tippee 2szt.
beakta
Mammy of boys & girl
To niestety zaden z nich a i sklepy ktore polecilas tez nie maja w swojej ofercie smoczkow ktore nas interesuja no ale dzieki za fatyge;-)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Jak ja sie teraz cieszę, że mała nie zalapała smoczka TT tylko najzwyklejszy canpola no i po canpolu załapała tez nuk
znalazłam podobny TT
SMOCZEK SILIKONOW 2szt TOMMEE TIPPEE 6-18m Becik (558344759) - Aukcje internetowe Allegro
jest okrągły i zblizony kształtem
znalazłam podobny TT
SMOCZEK SILIKONOW 2szt TOMMEE TIPPEE 6-18m Becik (558344759) - Aukcje internetowe Allegro
jest okrągły i zblizony kształtem
ja próbowałam podać ten smoczek NUBY -SMOCZEK IMITUJĄCY RUCH SUTKA WISIENKA0-6MCY (553001925) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie załapała go
zastanawiałam się jeszcze nad takim smoczkiem Smoczek ortodonty uspokajający od 0 - 6 m-ca NUBY (559003266) - Aukcje internetowe Allegro
ale zdobyłam dwa TT, mam nadzieję że wystarczą :-)
ale nie załapała go
zastanawiałam się jeszcze nad takim smoczkiem Smoczek ortodonty uspokajający od 0 - 6 m-ca NUBY (559003266) - Aukcje internetowe Allegro
ale zdobyłam dwa TT, mam nadzieję że wystarczą :-)
reklama
Natka1218
Aktywna w BB
Ja mam smoczek TT ale cz on jest ten o który ci chodzi to nie wiem. Moja mała akceptuje tylko Fischera tez się za nim o łaziłam jak głupia bo nie akceptuje innych,jak ktoś chce mogę go oddać.
Smoczek uspok. Tommee Tippee AIR 6-12m 2szt r/b (556864991) - Aukcje internetowe Allegro
takie mamy
U nas w sklepie jest pełno smoczków TT mogę zobaczyć
Smoczek uspok. Tommee Tippee AIR 6-12m 2szt r/b (556864991) - Aukcje internetowe Allegro
takie mamy
U nas w sklepie jest pełno smoczków TT mogę zobaczyć