reklama
A
Agnezzz
Gość
Hmmm...całkiem dobry pomysł. Ja coprawda kawki raczej nie pijam, chyba że cappuccino lub taką pół na pół ze śmietanką hihi. Może mężuś się zlituje nade mną i skoczy do sklepu po śmietankę :
No to co regenerujemy siły ;D
No to co regenerujemy siły ;D
magdalenkakol
Fan(ka)
Tez slyszalam ze kawa z cytryna stawia na nogi.Ja probowalam ale mi nie smakowala.
A spiaca tez jestem mimo kawki.Tak juz mam od kilku dni.Moge spac i spac.
Mam nadzieje ze ta pogoda sie wyklaruje i cisnienie troche sie podwyzszy.
A spiaca tez jestem mimo kawki.Tak juz mam od kilku dni.Moge spac i spac.
Mam nadzieje ze ta pogoda sie wyklaruje i cisnienie troche sie podwyzszy.
axxa- nie denerwuj się, jakoś się wszystko ułoży...
ja właśnie przysypiam na kanapie.. wypiłam kawkę a mogłaby spać i spać.. :
a propos kawki na kaca- ani z cytryną, ani bez obawiam się że by mi nie pomogła.. :laugh: ja jak mam kaca(rzadko to się zdarza, ale czasami się zdarza ;D) i jak poczuję wtedy kawę to ...bleeee...mdli mnie od razu... :laugh:
ja właśnie przysypiam na kanapie.. wypiłam kawkę a mogłaby spać i spać.. :
a propos kawki na kaca- ani z cytryną, ani bez obawiam się że by mi nie pomogła.. :laugh: ja jak mam kaca(rzadko to się zdarza, ale czasami się zdarza ;D) i jak poczuję wtedy kawę to ...bleeee...mdli mnie od razu... :laugh:
reklama
na szczęście miedzy mną a moim mężulkiem wszystko ok... to sprawka mojej starszej siostry....(głupota ludzka nie zna granic)... kiedyś będzie spokojniej i się "troszkę" ułoży.... ale minie bardzo duzo czasu... i to od nas samych nie zależy ile minie...
a co do kaca...ja też mam bardzo żadko... dokładnie 2-3 razy do roku... wtedy kefirek jest supr...lub gorący rosołek...
a co do kaca...ja też mam bardzo żadko... dokładnie 2-3 razy do roku... wtedy kefirek jest supr...lub gorący rosołek...
Podziel się: