Ha! to się mężuś ucieszy. Wiecie silą rzeczy on tez jest wtajemniczony w nasze forum i wszystkie Was zna z moich opowieści. Zawsze jak z pracy wraca to wita się z nami,pyta jak nam dzionek minął,a potem oczywiscie pada pytanie: A jak na BB?- dobre co??? No i wtedy się zaczyna,opowiadam,kto chory,kto zdrowy,co dobrego upichce,bo któraś jakiś fajny przepis zamiesciła,co musimy kupić bo dziewczyny polecają i takie tam...:-)
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
ale sie ciesze))))))))))
juz sie nie moge doczekac... fajnie tak na zywca pogadac... nasze myszki zobaczyc)))))))))))))))))))))))))0
juz sie nie moge doczekac... fajnie tak na zywca pogadac... nasze myszki zobaczyc)))))))))))))))))))))))))0
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Na pierwszej stronie zamieściłam liste z watkami regionalnymi na których trwaja zapisy na spotkania, poszukiwani sa takze organizatorzy. prosze więc o kierowanie sie na watki o spotkaniach tam znajdziecie szczegoły i umówicie sie z terminami. Należy tez podac liczbe osób które sie zjawią na spotkaniu
No jakubka czekałam :-) na ciebie
Może wszystkie się spotkamy :-) za Ślaska sierpnióweczki
Kasiu mi jedynie 21 marca nie pasuje.
Deli :-):-):-):-)
no ja bym bardzo chciała Was w końcu poznać ;-) a że nadarza się superowa okazja, to grzech nie skorzystać! ;-)
basia1807
mama trzech skarbów
czujecie jak siadziemy i zaczniemy gadac dnia nam braknie))))))))))))
miranda
Fanka BB :)
ale wm zazdroszczę!
To fakt Jakubka grzech by był dość poważny :-)
Kochane zawsze możemy potem wpaść do mnie :-)
Mieszkam zaraz obok :-) więc jak dnia braknie to na noc zapraszam :-) a dzieci się położy w łóżku w sypialni 200x220 :-)
Kochane zawsze możemy potem wpaść do mnie :-)
Mieszkam zaraz obok :-) więc jak dnia braknie to na noc zapraszam :-) a dzieci się położy w łóżku w sypialni 200x220 :-)
reklama