Czy któraś z was miała toksoplazmozę w ciąży? Czy okazało się , że któraś z was została zarażona toksoplazmozą w ciąży? Z waszymi maluszkami wszystko ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj, widzę, że pytanie jest jeszcze z tego roku więc pozwolę sobie zapytać jak sytuacja wygląda na ten moment? Ja obecnie jestem w 35msc ciąży i właśnie na powtornych badaniach na toxo, wyszły mi wyniki dodatnie - co świadczy o świeżym zakażeniu niestety.. czekam na wyniki awidnosci. Bardzo się martwię, tak naprawdę już nie daleko do porodu, chciałabym wiedzieć jak z tym postępować? Jak Ty się czujesz i dzieciątko?Czy któraś z was miała toksoplazmozę w ciąży? Czy okazało się , że któraś z was została zarażona toksoplazmozą w ciąży? Z waszymi maluszkami wszystko ok?
Lekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxoWitaj, widzę, że pytanie jest jeszcze z tego roku więc pozwolę sobie zapytać jak sytuacja wygląda na ten moment? Ja obecnie jestem w 35msc ciąży i właśnie na powtornych badaniach na toxo, wyszły mi wyniki dodatnie - co świadczy o świeżym zakażeniu niestety.. czekam na wyniki awidnosci. Bardzo się martwię, tak naprawdę już nie daleko do porodu, chciałabym wiedzieć jak z tym postępować? Jak Ty się czujesz i dzieciątko?
Jeszcze nie mam wyników zLekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxo
Czekam na wynik awidnosci, po wynikach napewno dostanę antybiotyk.Lekarz powinien Ci przepisac jakies leki specjalne do Ciebie na toxo
Bardzo się ciesze i żyć ze zdrówka jak najwięcej!Koleżanka o której pisałam na początku, brała całą ciążę antybiotyk. Urodziła przez CC zdrową córeczkę tydzień temu. Po 3 dniach wyszły ze szpitala.
AmaaMo jakie masz IgG i IgM? u mnie w 37tyg wyszło IgG 468 a IgM 2,26, jestem przerażona szczerze mowiac....Jeszcze nie mam wyników z
Czekam na wynik awidnosci, po wynikach napewno dostanę antybiotyk.