reklama
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
pięknie
koriander
szyszunia zaraz twoja kolej:-)pięknie
Pieknaszyszunia
a to fakt!szyszunia zaraz twoja kolej:-)
suknia się szyje:-) brak butów...
tez zdam fotorelacje;-)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pieknie i wszystkiego naj naj :-)
Natuszka21
Ja ślub cywilny biorę teraz 20 lipca, a Kościelny mam zarezerwowany na 31 maja, w przyszłym roku. Babcie, ciotki, mama, przestrzegają mnie, żeby nie brać ślubu w maju, bo to pechowy miesiąc i ślub kończy się rozwodem zazwyczaj, ale ja jakoś w takie przesądy nie wierzę. ;P
angelika1609
Kobietki ślub w najbliższą sobote. Zaczynam odczuwać stresik, jak było z wami ?? ;-);-)
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Ja ślub cywilny biorę teraz 20 lipca, a Kościelny mam zarezerwowany na 31 maja, w przyszłym roku. Babcie, ciotki, mama, przestrzegają mnie, żeby nie brać ślubu w maju, bo to pechowy miesiąc i ślub kończy się rozwodem zazwyczaj, ale ja jakoś w takie przesądy nie wierzę. ;P
hah te zabobony ale w coś wierzyc trzeba
mój zatem widział suknie przed slubem (byl ze mna wybierac bo moja rodzina nie mieszka w moim miescie)
slub w maju
i dziecko w drodze
ah my niedobrzy ale gdyby od zabobonow mialo zalezec takie prawdziwe szczescie to wcale nie byloby rozwodow bo masa znajomych przestrzegala i czec juz i dwa rozwody zaliczylo hih
michalina_ch
Natuszka ja brałam ślub w maju 2012 roku i jestem szczęśliwą mężatką spodziewającą się dziecka
więc olej te zabobony!!!!!!!!!!!!!!
więc olej te zabobony!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Pieknaszyszunia
a ja kiedyś bardzo chciałam w maju, ale w 2.5 m-ca nie zdążylibyśmy z przygotowaniami, wiec jest sierpień ;-)...