reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

To ja się pochwalę :) ślub w 13tyg.

reklama
u mnie torcik podano jakiś czas po obiedzie. Razem z kawą. Gościom jak najbardziej odpowiadało, bo o północy juz nikt by go nie zjadł:) Alkohol i masa ciepłych dań robią swoje:-) Wtedy by ten tort tylko spultali;-)

Suknia odebrama, tort wybrany i godzina dograna!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Kochane moje marzenie sie spełniło...
cool.gif

Pan Pepa (mój piesek)pepa.jpg będzie z nami na całym weselu. Pani Wice-dyrektorka hotelu jak się dowiedziała ze mamy Mopsa to chce widzieć Pepe razem z nami, a jeszcze jak się wspomnieliśmy ze będzie miał muszkę jak Pan Młody to w ogóle stwierdziła ze on sam w domu nie może siedzieć i będzie również mógł urzędować w apartamencie Młodych... tak sie tym podekscytowałam i ucieszyłam ze az w to nie wierze, hehe no to w czwartek konkretna kąpiel Pepy, czyszczenie tu i tam i w sobotę jazda
Cancan.gif
chyba dzis nie zasnę
wykrzyknik.gif

Załączniki

• pepa.jpg
    pepa.jpg
    80,2 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry