reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Pieknaszyszunia super pamiatka i slicznie wygladaliscie
ooooo jaaaaaaaaaaa Pieknaszyszuniu - dobilas mnie tym o poranku!
ja rozumiem hormony w ciazy
ale ja siedze i rycze
piekne piekne piekne - super ujecia, swietne polaczenie, no stylowo na maxa! fajne akcenty, wszystko na tip top
ale dla mnie najpiekniejsze zdjecia sa gdy jestescie w plenerze a reka Twojego meza jest na brzuszku
bo jakby nie bylo BYLO WAS TROJE na tym slubie!!
Gratuluje jeszcze raz! :*
ja rozumiem hormony w ciazy
ale ja siedze i rycze
piekne piekne piekne - super ujecia, swietne polaczenie, no stylowo na maxa! fajne akcenty, wszystko na tip top
ale dla mnie najpiekniejsze zdjecia sa gdy jestescie w plenerze a reka Twojego meza jest na brzuszku
bo jakby nie bylo BYLO WAS TROJE na tym slubie!!
Gratuluje jeszcze raz! :*
my mielismy slub 3 miesiace po narodzinach Olivii i moje takie zlotko zdjeciowe to to
bylo juz to po tylu godzinach sesji, Olivcia plakala, byla tez zmeczona tym wszystkim a ja wzielam ja wtedy na rece i juz mialam lzy w oczach a ona mi sie uspokoila i te raczke do buzi przylozyla, to bylo totalnie niepozowane zdjecie zrobione ukradkiem przez fotografa - podlozyl tylko tlo
bo swiadkowie i maz byli z boku ustawiani
bylo juz to po tylu godzinach sesji, Olivcia plakala, byla tez zmeczona tym wszystkim a ja wzielam ja wtedy na rece i juz mialam lzy w oczach a ona mi sie uspokoila i te raczke do buzi przylozyla, to bylo totalnie niepozowane zdjecie zrobione ukradkiem przez fotografa - podlozyl tylko tlo
bo swiadkowie i maz byli z boku ustawiani
Załączniki
vici
mama Victor´a & Raphael`a
tiluchna sliczna fota...
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
tiluchna rozczulające foto ;-)
mb89
Piękna mnie najbardziej podobał się kawałek jak pokazywali jedzonko....ale zrobiłam się głodna
Fajna pamiątka, pięknie:-)
Tiluchna widać że to zdjęcie takie naturalne, nie pozowane
Fajna pamiątka, pięknie:-)
Tiluchna widać że to zdjęcie takie naturalne, nie pozowane
awunia1234
reklama