reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

THEO ma córeczkę!!!!

reklama
Ale Fajnie :!: :!: :!: :!: :!: :!:

taka Mala Kruszynka juz jest na swiecie :lol: :lol: :lol:

gratulacje ogromniaaaaaaste!!!!!!

Theo GRATULACJE :lol: :!: . Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i dla malutkiej :lol: :lol: :lol:.
pozdrawiam gorąco
Beata

Hej !!!
Ja też serdecznie gratuluję !!! Życzę żeby Kruszynka zdrowo się rozwijała i nie płakała za dużo :lol:

Jejku, jakbym chciała mieć to już za sobą :twisted:

ojejku :oops:
nie spodziewałam się tylu gratulacji :oops:
za wszystkie ogromniaście dziękuję
córeńka zdrowa! dostała 10 punktów w skali apgar!
ma gęste włoski koloru blond, które kręcą się po zmoczeniu :D
jest baaardzo spokojna! śpi 4 godzinki i budzi sie tylko na zmianę pieluszki i jedzonko :wink: wogóle nie czuję że mam dziecko :D tymbardziej że wszysto przy Julce robi jej tatuś :wink: mam małe problemy z karmieniem piersia i niestety musze dokarmiać butlą :cry: ale powoli pokarm sie pojawia :D
dziewczyny ale to niesamowite uczucie mieć przy sobie taką maleńką osóbkę. tymbardziej że przez 9 miesięcy nie można sie doczekać jaj na świecie :!:
jeszczę raz wielkie dzięki za pozdrowienia!
ja wam życzę szybkich porodów :!:

reklama
Theo a rodziłaś z mężem,czy sama :?: słyszałam ze na niektórych porodówkach można zrobić takiemu Maleństwu zdjęcie zaraz po urodzeniu(no może jak troszke go obmyją :wink: )- jesli oczywiście tatuś potrafi utrzymac aparat w rekach :wink: :lol: Czy wy mieliście to szczęście?wiem że teraz masz mało czasu na pisanie,ale jestem tego wszystkiego taka ciekawa.

Bałaś sie brac mała na ręce na poczatku?a jak z przewijaniem i kąpielą?
qrcze 100 pytan mi sie nasuwa,no ale ppoczekam jak napiszesz,spokojnej nocy :)

Do góry