Monika8807
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie są pomiary. To dane sprzętu usg. Pomiary są zwykle w którymś dolnym roguProszę
Mam tylko wielkość zarodka, nic więcejto nie są pomiary. To dane sprzętu usg. Pomiary są zwykle w którymś dolnym rogu
a ile ma zarodek i który tydzien?Mam tylko wielkość zarodka, nic więcej
ale dopiero może się rozkręcać bo to zawsze od „czegoś” startuje a nie odrazu szybko. Zarodek jeszcze mały i ma prawo być wolniejsze bicia serca. A kiedy nast wizyta? Jaki tydzien ciąży to będzie?0.52 cm i 6t+3 dni. Nie wskazała ile uderzeń serca, patrzyła na monitor i mówiła, że wolno.
Tydzień temu nie było jeszcze zarodka. Kolejna wizyta w następny czwartek. Będzie to 7t + 3ale dopiero może się rozkręcać bo to zawsze od „czegoś” startuje a nie odrazu szybko. Zarodek jeszcze mały i ma prawo być wolniejsze bicia serca. A kiedy nast wizyta? Jaki tydzien ciąży to będzie?
to już zdecydowanie będziesz wiedzieć wszystko na tej wizycie. Ale faktem jest ze nie odrazu serce bije szybko. Oczywiście może być różnie ale na tym etapie może tak być.Tydzień temu nie było jeszcze zarodka. Kolejna wizyta w następny czwartek. Będzie to 7t + 3
Mi lekarz powiedział ze wielkość zarodka nie ma znaczenia. Badalas sobie progesteron bo może masz niedobór? I wtedy Ci dadzą leki na wyrównanie Nie wiem czy to może pomoc żeby serduszko przyspieszyło ale wiem ze przy niedoborach zawsze dają leki bo progesteron jest bardzo ważny w ciąży.Tydzień temu nie było jeszcze zarodka. Kolejna wizyta w następny czwartek. Będzie to 7t + 3
Dziękuję za informację idę prywatnie tym razem, mam nadzieję z lepszym sprzętemto już zdecydowanie będziesz wiedzieć wszystko na tej wizycie. Ale faktem jest ze nie odrazu serce bije szybko. Oczywiście może być różnie ale na tym etapie może tak być.