U
Usunięty użytkownik 203733
Gość
Cieszę się bardzo, że to tak się skończyło ja jestem dopiero w 9 tyg i troszkę lekarz mnie nastraszyl mówiąc, że za wysoka czynność płodu. Mam nadzieję, że jak będę za kilka tyg na wizycie spadnie i będzie ok. Za 4 tyg mam prenatalneMoja historia.
Tętno płodu przez całą ciążę dobre.
Po 30 tygodniu mój synek zaczął nam robić psikusy.
Jedno ktg położna spanikowała bo tętno dochodziło do 200 więc skierowała do szpitala. To był piątek w szpitalu tętno idealne w sobotę wypuścili mnie do domu.
Poniedziałek wizyta u gin. Tętno 193 znowu skierowana zostałam do szpitala a w szpitalu tętno idealne chyba po trzech dniach mnie wypisali z wypisem " obserwacja w kierunku tachykardii płodu - negatywna "
Kontrol u gin. Tętno znowu wariuje. Gin rozkłada rece. Co ja mam z panią zrobić jak w szpitalu wszystko ok.
Skierowała mnie na echo serca płodu do Poznania do dr. Mroziewicza ( tak się chyba zwal)
Pojechałam w 38 tygodniu 100 km.
Echo wyszło idealne. Pan doktor powiedział że mały zdrowy i wysokie wartości to są jakby tętno było 260 a takimi mam się nie martwić.
Jak mały skończył pół roku byliśmy na kontroli u kardiologa. Serduszko zdrowe jak chcemy możemy sobie przyjść za jakieś dwa trzy lata ale nie musimy.