reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

Mam nadzieje,nie chcialabym,aby widzialy mnie w takim stanie [emoji24][emoji24][emoji24] zapisalam sie juz do psychologa na terapie, bo czuje,ze sama nie dam tym razem rady [emoji25] to juz 5 raz [emoji24][emoji24][emoji24] to wszystko jest cholernie niesprawiedliwe [emoji24] nie wazne czy chore czy zdrowe, ale to bylo moje dzieciatko,moja mala fasoleczka ehhh [emoji25][emoji25][emoji24][emoji24][emoji24]
Jak ja cie dobrze rozumiem. Też w kwietniu straciłam 5 ciąże. O dziwo jak kolwiek to zabrzmi przeszłam ta stratę o wiele wiele lepiej niż w sierpniu ubiegłego roku. Z tym że ja nie mam żadnego dziecka w domu. Same aniołki [emoji24]

reklama
Madzia wiem że teraz świat Ci się zawalił, ale przetrwasz to, bo jesteś silna, my kobiety mamy to do siebie, że jesteśmy w stanie bardzo dużo znieść, teraz wydaje Ci się to niereealne, ale zobaczysz, że za jakiś czas wrócisz do staran, najważniejsze że możesz mieć dzieci, no masz już dwie córeczki, jesteśmy z Tobą Kochana, przejdziemy przez to razem...
Masz racje,jestesmy w stanie zniesc bardzo duzo 😭 napewno za jakis czas bedzie lepiej, ale do konca zycia bede pamietala o tym,ze stracilam 5 raz mojego maluszka 😭😭😭 mam nadzieje,ze wizyta u psychologa pomoze mi sie szybciej pozbierac😭 dzis sa ogromne emocje, smutek zal do calego swiata 😪 dlaczego spotyka to kobiety,ktore naprawde chca miec dzieci i dawac im milosc 😪
Bardzo to przykre i niesprawiedliwe 😪

Dzis uslyszalam od swojej starszej corci: Mamusiu nie placz juz,jeszcze bedziemy mieli dzidziusia❤❤❤ One mi daje sile 🥰ciesze sie,ze je mam obok ❤

Wam rowniez bardzo dziekuje za cale wsparcie w tych trudnych chwilach dla mnie ❤ od poczatku dawalyscie mi nadzieje 🥰
Mam nadzieje,ze kiedys powroce tu jeszcze z dobra nowina 😪

Jak ja cie dobrze rozumiem. Też w kwietniu straciłam 5 ciąże. O dziwo jak kolwiek to zabrzmi przeszłam ta stratę o wiele wiele lepiej niż w sierpniu ubiegłego roku. Z tym że ja nie mam żadnego dziecka w domu. Same aniołki
emoji24.png
Bardzo mi p
Jak ja cie dobrze rozumiem. Też w kwietniu straciłam 5 ciąże. O dziwo jak kolwiek to zabrzmi przeszłam ta stratę o wiele wiele lepiej niż w sierpniu ubiegłego roku. Z tym że ja nie mam żadnego dziecka w domu. Same aniołki [emoji24]
Bardzo,bardzo mi przykro kochana 😔❤ tule Cie bardzo mocno ❤ nie poddawaj sie,warto walczyc! Ja pierwsze 4 ciaze tracilam jedna po drugiej, 8 lat czekalam na moja corcie- dlatego walcz i Tobie sie uda 😪❤❤❤3mam mocno kciuki😘
Ja mam paskudny charakter i wszystko przezywam z podwojna sila 😪 dlatego jest mi ciezko i bedzie dlugo 😭 ale maz i dzieci nie pozwola mi sie zalamac😪
I wy rowniez dajecie mi sile❤jestescie wspaniale!!!😘

Madzia bardzo mi przykro:(
Dziewczyny powiedzcie czy w 27 dc ( cykle 26- dniowe) wynik bety 143 to jest dobry wynik? Nie za niski poziom? W piątek idę na drugie badanie ale trochę sir stresuje :/

Dziewczyny powiedzcie czy w 27 dc ( cykle 26- dniowe) wynik bety 143 to jest dobry wynik? Nie za niski poziom? W piątek idę na drugie badanie ale trochę sir stresuje :/
Pierwszy wynik mówi tylko o tym że ciąża jest i nie ważny jest pierwszy wynik. Wazniejszy jest przyrost. Musi być minimum 66% ale niestety nawet to nam nie daje gwarancji że ciąża rozwija się prawidłowo.

[/QUOTE
😪😪😪

reklama

😪😪😪
Ja mialam 21, po dwoch dniach 60.06 a po nastepnych 4 dniach juz tylko 14.6 😭😪
3mam mocno kciuki, aby bylo wszystko dobrze i dzidzia zdrowo niech rosnie❤❤❤

Do góry