reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

hej dziewczyny... mam taki problem... biore clo 3 cykl... pierwszy bralam 1 tabletke dziennie... ale nie zadzialal... drugi cykl bralam juz 2 tabletki dziennie i owulacje mialam 13 dnia cyklu... kilka dni przed moglam czuc bol jajnikow i 13 dc mialam na tescie owulacyjnym 2 kreski (+monitoring)... teraz mam trzeci cykl z clo... 2 tabletki dziennie... jest 13 dc i nic... nie bola mnie jajniki jak poprzednio, testy owulacyjne negatywne... co jest nie tak?? bardzo prosze o odp...

reklama
Test ciązowy ? 2 kreski na tescie owulacyjnym wydaje mi sie wadliwy test albo ja jestem jakas zmutowana he , moje cykle sa rozne raz 29 raz normalnie 28 a ostatni 24 dni. :) pozdrawiam

Test ciązowy ? 2 kreski na tescie owulacyjnym wydaje mi sie wadliwy test albo ja jestem jakas zmutowana he , moje cykle sa rozne raz 29 raz normalnie 28 a ostatni 24 dni. :) pozdrawiam
testy owu pozytywne po owulce moga wychodzic np. kiedy jesteś w ciąży (podobno)... Ale niekoniecznie to jest przyczyną dwóch kresek. Poczekaj trochę i zrób testa ciązowego...
trzymam kciuki

Dzieki napewno poczekam jeszcze pare dni nie bardzo wiem kiedy bo jak pisalam moje cykle sa rozne wiec zobaczymy kiedy nadejdzie @ teraz mam 25 dzien cyklu i test tez pokazal 2 kreski .
Dziekuje dam znac

ja w tym cyklu po raz pierwszy stosowałam testy owu - i wyszedł mi pozytyw 11-12.05 :)
przytulaliśmy się akurat w te dni - 11 najpierw przytulanka a potem pod wieczór wielkie zdziwienie że II krechy na teście owu :-)

ja w tym cyklu po raz pierwszy stosowałam testy owu - i wyszedł mi pozytyw 11-12.05 :)
przytulaliśmy się akurat w te dni - 11 najpierw przytulanka a potem pod wieczór wielkie zdziwienie że II krechy na teście owu :-)

Gosiunia - nie wiem, co z tymi testami, ale ja mam 2 bardzo wyrazne krechy od 5 dni :confused: w poprzednia ciaze udalo mi sie zajsc w 1 cyklu, mimo tego ze byly one baardzo nieregularne, @ mialam czasem co 2-3 m-ce, raz nawet po 5 m-cach :baffled: i przez nieregularne cykle mialam roztrzal w terminie porodu 5 tygodni :szok: podejrzewam, ze wtedy tak szybko zaszlam, bo spozniala mi sie @ i dostalam od gin duphaston na wywolanie, ktory pozniej bralam chyba do 5 m-ca (niski progesteron, dodatkowo zastrzyki z progesteronem, ale udalo sie :-D). Teraz mialam dopiero 2 @ po porodzie, ale juz zaczynamy sie starac, jak sie nie uda tym razem, to zaczynam brac duphaston :-) ale te 2 krechy strasznie mnie dziwia? a przytulamy sie bardzo regularnie hehehe ;-) powodzonka :-)

gagunia dzięki wielkie :) każdej z nas się przydadzą te kciuki :)

ja wiem że po odstawieniu tabsów - a było to juz praktycznie ponad rok temu - to miałam nawet podwójne owulki - z jednego i z drugiego jajniora - a potem od ślubu mi się popierdzieliło (nieregularne cykle itd) i tak w sumie wraca do normy ale ... no właśnie - czekamy co przyniesie los :D

gagunia dzięki wielkie :) każdej z nas się przydadzą te kciuki :)

ja wiem że po odstawieniu tabsów - a było to juz praktycznie ponad rok temu - to miałam nawet podwójne owulki - z jednego i z drugiego jajniora - a potem od ślubu mi się popierdzieliło (nieregularne cykle itd) i tak w sumie wraca do normy ale ... no właśnie - czekamy co przyniesie los :D

Gosiunia - a skad wiadomo o podwojnych owu? czulas to jakos?

akurat byłam u gina- po tym jak czułam z jednego jajnika bóle czyli owu - no i powiedział mi że faktycznie miałam owu z jednego a teraz szykuje się drugie ;) taki suprice - ale to było po odstawieniu tabsów więc bardzo prawdopodobne że to przez to :)

reklama
Do góry