reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne

rano o 10 robilam test owulacyjny i pokazal on wyrazne 2 kreski natomiast powtorzylam ok 16 i test owulacyjny pokazal juz tylko 1 kreske... co to oznacza?? i odlaczego nie pokazuje nadal 2??

Bo pik LH trwa krótko... czasami nawet bardzo, dlatego nazywa się go wyrzutem LH :tak: Dlatego żeby go nie przegapić, czasem zaleca się robienie testów owu nawet 2 razy na dobę... :tak:

reklama
Moniko, Kaprycha ma racje. Ona cię nie poucza złośliwie, tylko daje dobrą radę. Jesteśmy na forum już długi czas i wiemy gdzie najlepiej spytać. Więc zamiast się obrażać weź sobie do serca jej dobre rady:-) Pozdrawiam

Bo pik LH trwa krótko... czasami nawet bardzo, dlatego nazywa się go wyrzutem LH :tak: Dlatego żeby go nie przegapić, czasem zaleca się robienie testów owu nawet 2 razy na dobę... :tak:
A o tym nie wiedziałam..... Czyli niby jest to 99,9% pewności ale tak naprawdę i tak nie do końca wiadomo kiedy się najlepiej przytulać:)

JESTEM TU NOWA I NIE WSZYSKIE RZECZY SA DLA MNIE JASNE !!!!
jestes administratorem ze mnie tak pouczasz?
pozdrawiam
Wiem, ze jestes nowa i dlatego chcialam Ci doradzic....

Moniko, Kaprycha ma racje. Ona cię nie poucza złośliwie, tylko daje dobrą radę. Jesteśmy na forum już długi czas i wiemy gdzie najlepiej spytać. Więc zamiast się obrażać weź sobie do serca jej dobre rady:-) Pozdrawiam
Zajaczek ma racje, nie ma co sie obrazac - chcialam Ci pomoc:sorry2:

Pozdrawiam

Witajcie ja też robiłam testy w tym błękitnym opakowaniu i wyszły dziwnie bo robiłam je 2 razy , to samo opakowanie, ten sam materiał do badania i inny wynik, jak to interpretować?
A jajniki bolą mnie cały miesiąc ponieważ mam pco i biorę metformax

Witajcie.

Nadszedł czas moich zmagań z testami i pojawił się pierwszy problem. Mam cykle 26-27 dniowe wczoraj był 10d cyklu zrobiłam test i troszke sie zdezorientowałam ponieważ pojawila sie tylko kreskakontrolna po testowej ani śladu czy to narmalne w 10d jeśli teoretycznie owu powinno przypada na 12-13 dc? czy moze testy ktore zamowilam sa jakies felerne?pomozcie bo przestraszylam sie troszke ze nie bede miala owu wogole i beda problemy:-(pozdrawiam

P.S. dziś 11dc własnie zrobilam test wydaje mi sie ze jest testowa slabiutka ale jest ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.

Nadszedł czas moich zmagań z testami i pojawił się pierwszy problem. Mam cykle 26-27 dniowe wczoraj był 10d cyklu zrobiłam test i troszke sie zdezorientowałam ponieważ pojawila sie tylko kreskakontrolna po testowej ani śladu czy to narmalne w 10d jeśli teoretycznie owu powinno przypada na 12-13 dc? czy moze testy ktore zamowilam sa jakies felerne?pomozcie bo przestraszylam sie troszke ze nie bede miala owu wogole i beda problemy:-(pozdrawiam

P.S. dziś 11dc własnie zrobilam test wydaje mi sie ze jest testowa slabiutka ale jest ;-)
Owulacja może się poprzesuwać trochę w cyklu. Skoro wczoraj wyszła testowa bladziutka to dzisiaj może wyjść gruba krecha. Ja w pierwszym cyklu z testami też nie wiedziałam za bardzo o co chodzi. zresztą teraz też nie jestem ekspertem, bo w sumie tylko jeden cykl. Zajrzyj na wątek Wątpliwości, dziewczyny mogą ci pomóc więcej:-)

Witam mam pytanie , w 23 dniu cyklu wyszedł mi pozytywny test Lh , co bardzo mnie zdziwiło ponieważ wszystkie objawy sluz , szyjka , temp. wskazują na dni niepłodne wiec nie rozumiem a moze wadliwe testy.
( Test zrobiłam tak z ciekawości ) . Proszę o odpowiedz . Pozdrawiam

reklama
Do góry