Borowka695840
Zaciekawiona BB
Nie będę mogła w tym tygodniu pobrać krwi ale zaczekam na okres nie robiłabym tych testów wcale gdyby nie fakt że po poronieniu wszystko się zmieniło nie czuję kłucia przy owulacji tylko dużo śluzu byłam sprawdzić u gino to w 12 dniu cyklu pęcherzyk miał 17 mm za 3 dni miała być owulacja i że jeśli nie czuję to wcale nie znaczy że jej nie ma dlatego testuję bo co miesiąc ta owulacja jakby wychodziła inaczej . U gino byłam w styczniu nie chodziłam na monitoring powiedziała mi że daje rok do półtora o staranie się i tyle . A frustruje się mega z kolejnym negatywnym miesiącem i wkurzyło mnie no trochę że może by mnie skierować na jakieś badania czy coś . staram się odpuszczać zdrowiej odżywiać. A przed prawie każdą miesiączka mam totalne objawy ciąży .. więc dlatego trochę świrujetak... robiłam to samo, by obserwować cały cykl, albo czy nie mam np drugiej owulacji w cyklu i przede wszystkim, by obserwować jak testy pokazują mi całą owulacje - intensywność wybarwienia na kazdym etapie itp tym sposobem dowiedziałam się o ciąży nim testy ciążowe zaczęły wychodzić pozytywne Natomiast miałam z tyłu głowy, że to albo ciąża albo właśnie druga owulacja... wiec zrobiłam.od razu bete... by się upewnić, ze ciąża