reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy owulacyjne

Mario95

Fanka BB :)
Hej, jestem tutaj nowa🙂 chciałam się poradzić odnośnie testów owulacyjnych.. Dopiero zaczynam i nie do końca wiem jak je zinterpretowac, czy to była owulacja? 🤔 ponieważ producent mówi że test jest pozytywny gdy druga kreska jest tak samo intesywna a u mnie wyszła ciemna ale jednak slabsza.. 🤔🤷‍♀️ wstawiam zdjęcie i z góry dziękuje za pomoc 🙂

Załączniki

• IMG_20210103_165356.jpg
    IMG_20210103_165356.jpg
    964,7 KB · Wyświetleń: 237
reklama
Przycupne. Nigdy nie korzystałam z testów owulacyjnych, ale jak w tym cyklu nie uda się z II kreskami to spróbuję w następnym. Chociaż wciąż mam nadzieję [emoji1696]

Trzymam kciuki 🙂

Nie udało się niestety zawsze o tej samej
A robione wieczorem? Bo właściwie to nie wyglądają jak pozytywne. Załączam dla porównania swoje testy robione dzień po dniu. Ciemniejszy- mimo tego, ze wcale nie do końca ciemny okazał się pikiem. Wtedy tez zrobiłam test innej marki- strumieniowy, ale nie mam zdjęcia i przy nim nie miałam wątpliwości, bo kreska była ewidentnie ciemniejsza

Załączniki

• 5ACC6DC0-1485-433A-ABD2-D4351D9ACFF3.jpeg
    5ACC6DC0-1485-433A-ABD2-D4351D9ACFF3.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 95
reklama
A robione wieczorem? Bo właściwie to nie wyglądają jak pozytywne. Załączam dla porównania swoje testy robione dzień po dniu. Ciemniejszy- mimo tego, ze wcale nie do końca ciemny okazał się pikiem. Wtedy tez zrobiłam test innej marki- strumieniowy, ale nie mam zdjęcia i przy nim nie miałam wątpliwości, bo kreska była ewidentnie ciemniejsza
W instrukcji pisalo żeby Nie był to pierwszy poranny mocz, więc tak też robilam..

reklama
Do góry