reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

testy owulacyjne

Frez.ja i Hashi😊 dziewczyny dzięki za odpowiedź.. właśnie te przy niebieskim polu u góry są kontrolne a testowe na dole..a myślałam że odwrotnie ..nie doczytalam 😎czyli wychodzi że pozytyw🤗
kilka miesięcy temu..po poronieniu przestałam odczuwać moment owulacji ..już nie kuło nie bolało i nawet z śluzem bieda 🙄 jestem przed 40 stką 😎 więc wiecie strach pomyśleć ale może mnie starość dopada menopauza jakaś. Poszłam do gina i mu to mówię, a on że nic z tego bo widzi piękne pęcherzyki .. badałam AMH wszystko super ..choć ostatnie dwa cykle były dziwne ..krótsze i od pół roku @ poprzedzona plamieniami.
Od 1.5 miesiąca biorę ovarin i już nie ma tych plamień

reklama
Hashi mam właśnie zamiar się znów wybrać do gina w kolejnym cyklu 🤔 chyba że @ nie przyjdzie 🤗 testy pozytywne od tygodnia temp 36,9 - 37 od tygodnia ..fajnie to wygląda ale nie nastawiam się, bo potem jestem mega rozczarowana..było już tak że temp 37 przez 14 dni testy dodatnie a tu @, temp spadła w drugim dniu @...

Hashi mam właśnie zamiar się znów wybrać do gina w kolejnym cyklu 🤔 chyba że @ nie przyjdzie 🤗 testy pozytywne od tygodnia temp 36,9 - 37 od tygodnia ..fajnie to wygląda ale nie nastawiam się, bo potem jestem mega rozczarowana..było już tak że temp 37 przez 14 dni testy dodatnie a tu @, temp spadła w drugim dniu @...
A prawidłowo mierzysz temperaturę?

Raczej tak. Codziennie rano o 6 przed wydaniem z łóżka w pochwie 🤔 ostatni raz się w to " bawiłam" 9 lat temu 😊tyle ma moja córka ..teraz pierwszy mój cykl z tempką Po latach ..muszę zobaczyć co się pozmieniało ..
Termometr zwykły póki co ..muszę zainwestować w owulacyjny
Zrobiłam też wszystkie badania hormonalne... Bo miałam pco hiperprolaktynemię zespół nadnerczy i nigdy nie miałam mieć dzieci 😱 a po pół roku brania leków zaszłam w ciążę ..jakie zdziwienie było mojej endokrynolożki, gdy poszłam powiedzieć, że jest ciąża😊😊
No a teraz od 2 lat staramy się w między czasie dwa poronienia.. badania hormonalne wyszly ok. Niby jest dobrze a efektów brak😎🙄

Raczej tak. Codziennie rano o 6 przed wydaniem z łóżka w pochwie 🤔 ostatni raz się w to " bawiłam" 9 lat temu 😊tyle ma moja córka ..teraz pierwszy mój cykl z tempką Po latach ..muszę zobaczyć co się pozmieniało ..
Termometr zwykły póki co ..muszę zainwestować w owulacyjny
Zrobiłam też wszystkie badania hormonalne... Bo miałam pco hiperprolaktynemię zespół nadnerczy i nigdy nie miałam mieć dzieci 😱 a po pół roku brania leków zaszłam w ciążę ..jakie zdziwienie było mojej endokrynolożki, gdy poszłam powiedzieć, że jest ciąża😊😊
No a teraz od 2 lat staramy się w między czasie dwa poronienia.. badania hormonalne wyszly ok. Niby jest dobrze a efektów brak😎🙄
Skoro byk skok i się utrzymuje (ile dni?) to na 90% owulka była 🙂

reklama
Postaram się😎😊
Jesteś tutaj na jakimś forum dla staraczek? Patrzę ale wszystkie nieaktualne dawno nieużywane

Do góry