reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy owulacyjne. Jak bardzo ma byc intensywna druga kreska?

Natka0

Zaciekawiona BB
Witam. Jak bardzo ma byc intensywna ta druga kreska aby test owulacyjny byl pozytywny? Czy wg Was ktorys z tych testow jest pozytywny? Ponizej zdjecia 2 firm. Bylam przed owulacja u ginekologa pecherzyk mial 18mm, ginekolog ocenil czas na dobry miesiac na staranie.

Załączniki

• IMG_2739.jpeg
    IMG_2739.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 301
reklama
Witam. Jak bardzo ma byc intensywna ta druga kreska aby test owulacyjny byl pozytywny? Czy wg Was ktorys z tych testow jest pozytywny? Ponizej zdjecia 2 firm. Bylam przed owulacja u ginekologa pecherzyk mial 18mm, ginekolog ocenil czas na dobry miesiac na staranie.
Polecam kupić testy tej samej firmy a nie roznych bo moga inaczej się wybarwiac i niewylapiesz skoku. Kreska powinna byc taka sama lub mocniejsza niz kteska testowa.
Ja robilam testy domowe laboratorium i zawsze ladnie sie wybarwialy . Tylko ze mi testy pokrywaly sie z owulacja bo mialam monitoring i charakterystyczne objawy

To wiem z instrukcji. Tylko co w sytuacji i jak kreska jest intensywna ale nie gruba (jak na zdjeciu). A testy sa 2 firm dla porownia czy działają, pokrywaja sie. Codziennie wykonywane 2 testy z dwoch roznych firm

Na moje oko ten z 1.10 może być pozytywny. Reszta na pewno negatywna.

Do góry