olka11135
Fanka BB :)
Ten jest z rana czy waszym zdaniem też jest pozytywny ? Dla mnie są kreski takie same
A czytałaś instrukcję?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten jest z rana czy waszym zdaniem też jest pozytywny ? Dla mnie są kreski takie same
Tak i wiem kiedy jest pozytywny ale chciałam poprostu żeby ktoś spojrzał i ewentualnie potwierdził moje spostrzeżeniaA czytałaś instrukcję?
Kalendarzyk mam ale u mnie się nie sprawdzi bo nie mam idealnie regularnych miesiączek, według kalendarzyka owulacja powinna być za tydzień, dlatego wolałabym robić testy od początku cyklu aż do uzyskania pozytywuAlbo prowadzić kalendarzyk ściągnij sobie taki elektroniczny
A jeżeli chodzi o monitoring cyklu to taki jest plan , jeżeli się nie uda teraz z testami to w przyszłym cyklu ide na monitoringTakie testy owulacyjne są niemiarodajne lepiej iść do ginekologa i on sprawdzi i zalecenia da
Ja też miałam problem z tymi testami, ale jak już przyszedł ten pozytywny to był aż bordowy. Pobierz sobie aplikację premom, która porównuje te kolory codziennie, więc łatwiej dostrzec różnicęTen jest z rana czy waszym zdaniem też jest pozytywny ? Dla mnie są kreski takie same
Na pewno nie u każdego plemniki są aż tak żywotne jak 5-7 dniLepiej tego samego dnia co nie wiadomo jak pękł pęcherzyk to łatwiej dojdzie do zapłodnienia chociaż plemniki w ciele kobiety przeżywają od5 do 7 dni
I jak? Udało się?A myślisz że jeżeli stosunek był rano a test wyszedł wieczorem to jest szansa , i jeżeli będzie jutro rano stosunek ?
Narazie jeszcze nie wiem , rano robiłam testy była biel , popołudniu widzialam cien cienia ,ale nie nakręcam, zrobię jutro rano jeżeli wodzie cien ide na betę. Trzymajcie kciukiI jak? Udało się?
Trzymam kciuki, ja jutro zatestuję, bo miałyśmy podobnie pozytywne testy owu a masz jakieś objawy?Narazie jeszcze nie wiem , rano robiłam testy była biel , popołudniu widzialam cien cienia ,ale nie nakręcam, zrobię jutro rano jeżeli wodzie cien ide na betę. Trzymajcie kciuki
Od 3 dni po owulacji bolą mnie boersi wsumie cały czas , i od jakiś 3-4 dni boli mnie brzuch niby na okres ale nie do końca. Dzisiejsze 2 testy również pozytywne ,kreski trochę mocniejsze jednak dalej delikatne ,jadę na betę i trzymam kciuki za Ciebie, daj znaćTrzymam kciuki, ja jutro zatestuję, bo miałyśmy podobnie pozytywne testy owu a masz jakieś objawy?