Pewnie były ale jak sa robione za wcześniej a u mnie to 32 dni minęło wiec ..... nie wiemBeta 0.1 to to samo co 2.30 nie wskazuje ciąży. Beta hcg służy do oceny ciąży więc wątpię że był takie przypadki że beta 0.1 a ciąża
reklama
Teraz czytam opinie na allegro o testach to dziewczyna tez podobno wychodziły a nic nie byłoPo prostu fałszywie pozytywne. Zdarzają się niestety
U
użytkowniczka_e
Gość
Beta jest wiarygodna po 12 dniach. Więc tym bardziej 32 to dużo i napewno nie ma ciążyPewnie były ale jak sa robione za wcześniej a u mnie to 32 dni minęło wiec ..... nie wiem
U
użytkowniczka_e
Gość
Dlatego u mnie teraz tylko test na pamiątkę następnym razemTeraz czytam opinie na allegro o testach to dziewczyna tez podobno wychodziły a nic nie było

U
użytkowniczka_e
Gość
A masz może zdjęcie tych testów?Teraz czytam opinie na allegro o testach to dziewczyna tez podobno wychodziły a nic nie było
U
użytkowniczka_e
Gość
No i niesty to się zdarzaMialam ostatnio dwa takie pinki totalne pozytywy beta ujemna

U
użytkowniczka_e
Gość
Skoro koleżanka napisała , że miała dwa pozytywne a beta ujemna. To sama masz odpowiedź , że również padła ofiarą pozytywnych fałszywie testów i w ciąży nie była.32 dni to w sumie
I jak sie sytuacja potoczyła
U
użytkowniczka_e
Gość
Właśnie za wcześnie a i ciebie prawie miesiąc. Więc ciąży nie ma. No chyba , że nie wiesz kiedy miałaś owulację i tak bardzo się przesunęła. Ale po tylu dniach to beta by wyszla.Pewnie były ale jak sa robione za wcześniej a u mnie to 32 dni minęło wiec ..... nie wiem

Właśnie wyrzuciłamA masz może zdjęcie tych testów?

reklama
No właśnie z tą owulacja , ale czy ona by sie tyle przesunęła aż ? To bym na logike musiała bete zrobić 60 dni po i wtedy juz bym miała czarno na białymWłaśnie za wcześnie a i ciebie prawie miesiąc. Więc ciąży nie ma. No chyba , że nie wiesz kiedy miałaś owulację i tak bardzo się przesunęła. Ale po tylu dniach to beta by wyszla.![]()
Podziel się: