reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
reklama
Miyoshi
Fanka BB :)
Jednak dużo zależy od myślenia! Staram się nie myśleć, odpuścić ale na razie się nie da [emoji4]
Albo od braku myślenia. Wiem z autopsji, że nie da się tak na zawołanie.
MalaMi24
Albo od braku myślenia. Wiem z autopsji, że nie da się tak na zawołanie.
Jednak udało się, cuda się zdarzaja! Udało się beta rośnie dobrze, na usg już widziałam pęcherzyk czekam na kolejne USG tym razem z serduszkiem!
Miyoshi
Jednak udało się, cuda się zdarzaja! Udało się beta rośnie dobrze, na usg już widziałam pęcherzyk czekam na kolejne USG tym razem z serduszkiem!
No widzisz! Jak ja tak „czekałam” z testem w ręku, to nic nie wychodziło, a jak już sobie odpuściłam i stwierdziłam, że „co ma być, to będzie” BUM! Wczoraj dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkę.
MalaMi24
Moje gratulacje! Ja byłam przekonana, że dostanę @ w tym cyklu a tu taka cudowna niespodzianka [emoji173] Jednak wiara czyni cuda. Już całkiem odpuscilismy a udało się [emoji7] Cudowne wieści u Ciebie jeszcze raz gratuluję!No widzisz! Jak ja tak „czekałam” z testem w ręku, to nic nie wychodziło, a jak już sobie odpuściłam i stwierdziłam, że „co ma być, to będzie” BUM! Wczoraj dowiedzieliśmy się, że będziemy mieć córeczkę.
MatkaPolki2012
Zaciekawiona BB
A pisząc o wysokiej prolaktynie to jaki poziom masz na myśli?Ja zrobiłam rano ale nie z pierwszych siuskow jak mówiłaś i taka krecha aż mnie zatkało i napisałam bo nie mogłam w to uwierzyć [emoji846][emoji847] zrobię jeszcze wieczorkiem [emoji23] dobrze, że mój ma wolne bo od razu to dorwalam [emoji1787][emoji2956] naprawdę aż ciężko uwierzyć że przy wysokiej prolaktyne takie cuda [emoji8]
Ja mam 24 dzień cyklu i też mnie już szlak trafia... Czekam i mam nadzieję kupiłam test clear blue ten ze wskaźnikiem tygodnia ciąży.. Ponoć można robić już 4 dni przed spodziewana miesiączka.. Więc jutro rano robię
MalaMi24
Miałam wtedy prolaktyne 40.A pisząc o wysokiej prolaktynie to jaki poziom masz na myśli?
MalaMi24
Mi wyszedł wtedy pozytywny test 2/3 dni przed miesiączką. Każdy organizm jest inny. Trzymam kciukiJa mam 24 dzień cyklu i też mnie już szlak trafia... Czekam i mam nadzieję kupiłam test clear blue ten ze wskaźnikiem tygodnia ciąży.. Ponoć można robić już 4 dni przed spodziewana miesiączka.. Więc jutro rano robię
reklama
MatkaPolki2012
Zaciekawiona BB
przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.Miałam wtedy prolaktyne 40.