reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
reklama
W sumie to Ci zazdroszczę [emoji12] kurczę doła załapałam owu mam , chcice mam, a z baraszkowania nici [emoji21] albo z kapturkiem [emoji29] ale pocieszam się sama że w czwartek juz
będę wiedzieć ile jeszcze muszę czekać [emoji52]
Idę w piątek do endokrynolog no już się nie mogę doczekać:) w 6 dniu cyklu miałam progesteron 0.4 :) Nic teraz już na 100% czekam [emoji23][emoji23][emoji1787]

W sumie to Ci zazdroszczę [emoji12] kurczę doła załapałam owu mam , chcice mam, a z baraszkowania nici [emoji21] albo z kapturkiem [emoji29] ale pocieszam się sama że w czwartek juz
będę wiedzieć ile jeszcze muszę czekać [emoji52]
Kochana nie ma chyba jeszcze czego zazdrościć [emoji8] to tylko progesteron heh. Zastanawiam się czy endokrynolog może przepisać mi luteine w razie w? 1 raz idę do endokrynolog a u ginekologa mam wizytę 28 więc może jak nie dostanę @.. W co wątpię byłby to jakis cud! :) Najgorzej jak chcica jest [emoji12] a nie można

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787] Nie wierzę[emoji39][emoji12] czekam na fotkę no chyba że Ci się testy skończyły [emoji13]
Idę w piątek do endokrynolog no już się nie mogę doczekać:) w 6 dniu cyklu miałam progesteron 0.4 :) Nic teraz już na 100% czekam [emoji23][emoji23][emoji1787]

Miałam na myśli tak ogólnie, starania czekanie na wynik testu itd. Ja nawet posekisić się nie mogę na luzie [emoji6]. Wydaje mi sie ze może jeśli będzie widział jakieś wskazania w końcu to też lekarz [emoji8]
Kochana nie ma chyba jeszcze czego zazdrościć [emoji8] to tylko progesteron heh. Zastanawiam się czy endokrynolog może przepisać mi luteine w razie w? 1 raz idę do endokrynolog a u ginekologa mam wizytę 28 więc może jak nie dostanę @.. W co wątpię byłby to jakis cud! :) Najgorzej jak chcica jest [emoji12] a nie można

Miałam na myśli tak ogólnie, starania czekanie na wynik testu itd. Ja nawet posekisić się nie mogę na luzie [emoji6]. Wydaje mi sie ze może jeśli będzie widział jakieś wskazania w końcu to też lekarz [emoji8]
Skąd ja o tym coś wiem.. zamiast na luzie to ciągle z tylu głowy ta myśl że może tym razem zaskoczy.

Skąd ja o tym coś wiem.. zamiast na luzie to ciągle z tylu głowy ta myśl że może tym razem zaskoczy.
Skąd ja to znam. :D Miałam to samo, a w momencie, kiedy w ogóle przestałam myśleć o zajściu w ciążę BUM. 8-) Poza tym byłam pewna, że dostałam okres, a okazało się, że to było jednak plamienie implantacyjne. ;)

reklama
Skąd ja to znam. :D Miałam to samo, a w momencie, kiedy w ogóle przestałam myśleć o zajściu w ciążę BUM. 8-) Poza tym byłam pewna, że dostałam okres, a okazało się, że to było jednak plamienie implantacyjne. ;)
Jednak dużo zależy od myślenia! Staram się nie myśleć, odpuścić ale na razie się nie da [emoji4]

Do góry