reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Agu1531
Fanka BB :)
Ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23] tak myślałam no widzę jakiś cień cienia. To teraz trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] aby to była fasolka [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
No nie wytrzymałam poszłam dziś do labolatorium oznaczyć progesteron. A test zrobiłam rano... silniejsze ode mnie Zdjęcie poniżej blada jest i dziś nawet lepiej ja widać wyszła po minucie znów nawet nie wiem jak na zdjęciu bo nie sprawdzałam [emoji1787][emoji1787][emoji7][emoji847]Zobacz załącznik 943927Zobacz załącznik 943928
reklama
MalaMi24
Widzisz jak Ty mnie już znasz heheh ciekawe ile wyjdzie ten progesteron [emoji8]Ha ha ha [emoji23][emoji23][emoji23] tak myślałam no widzę jakiś cień cienia. To teraz trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110] aby to była fasolka [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
MalaMi24
Zrobiłam progesteron nie beta hcg. Chyba moja sprawa na co kasę wydałam skoro się wybieram do endokrynolog to w 21 dc się bada progesteron. Więc nie dyskutuje więcej z Tobą.
To co wydajesz na te testy i nie potrzebny test przeznaczylabys na bete i bys miala odrazu czarne na bialym tak czy nie. Wczoraj. Napisalas ze trzy razy ze czekasz do 23 a dzisiaj rano bum...
MalaMi24
Wydałam jednorazowo nie dokupowalam. Spowiadac się nie będę pozdrawiam!To co wydajesz na te testy i nie potrzebny test przeznaczylabys na bete i bys miala odrazu czarne na bialym tak czy nie. Wczoraj. Napisalas ze trzy razy ze czekasz do 23 a dzisiaj rano bum...
MalaMi24
Ja się nie denerwuje szanuje każde zdanie ale nie narzucania mi czegoś. Czytałaś od początku założony przeze mnie wątek? Chyba nie... miałam wysoką prolaktyne i niski progesteron więc przed wizytą 22 lutego chciałam to ponownie zbadać. Tyle [emoji4] Ja się nie denerwuje wyraziłam swoje zdanie.Ale po co te nerwy napisalam do Ciebie spokojnie bez pretensji bylam kiedys w podobnej sytuacji i chcialam pomoc.
MalaMi24
Także pozwól, że poczekam bo wydać 40 zł kolejny raz z rzędu przez ponad rok czasu to dla mnie strata kasy naprawdę. A najgorsze jest rozczarowanie. W dalszym cyklu też miałam robione beta hcg bo była blada kreska ale znów zobaczyłam magiczne <0.1... Więc też trochę postaw się na moim miejscu [emoji847]Ja się nie denerwuje szanuje każde zdanie ale nie narzucania mi czegoś. Czytałaś od początku założony przeze mnie wątek? Chyba nie... miałam wysoką prolaktyne i niski progesteron więc przed wizytą 22 lutego chciałam to ponownie zbadać. Tyle [emoji4] Ja się nie denerwuje wyraziłam swoje zdanie.
reklama
Agu1531
Nie mam zielonego pojęcia [emoji848][emoji848][emoji848]
Czy jest dobry czy zły już tuż tuż i lekarz Ci powie [emoji6][emoji6][emoji8][emoji8]
Czy jest dobry czy zły już tuż tuż i lekarz Ci powie [emoji6][emoji6][emoji8][emoji8]
Taki mam progesteron co myślicie?Zobacz załącznik 944041