reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
MalaMi24
Fanka BB :)
Dziękuję za zobaczenie na test ja widzę i widzę dalej na teście nawet wyraźniej zdjęcie nigdy nie oddaje rzeczywistościJa niestety nic nie widze
reklama
Agu1531
Czekaj bo jak nie to dupsko zleje [emoji12]
Kciukole trzymam najmocniej jak się da [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Kciukole trzymam najmocniej jak się da [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Agu a może zrobię jutro rano? Czy nie robić lepiej? Czuje uczucie takiego pieczenia w macicy zawsze o tej porze zaczynał mnie brzuch boleć i piersi a piersi jedynie po bokach [emoji1] Wolę nie robić sobie nadzieji
A nie lepiej pojsc na betę?☺ mniej nerwow jak z tymi testami☺Agu a może zrobię jutro rano? Czy nie robić lepiej? Czuje uczucie takiego pieczenia w macicy zawsze o tej porze zaczynał mnie brzuch boleć i piersi a piersi jedynie po bokach [emoji1] Wolę nie robić sobie nadzieji
MalaMi24
40 zł wywalić na betę a jak wyjdzie że nie ma ciąży? dość już się testów i beta hcg narobilam poczekam sobie wcale tyle iniekcji dozylnych robić nie jest dobrze bo mogą zrobić się zrosty ja już mam na prawej ręce. Więc dziękuję ale poczekam hehe [emoji39][emoji846]A nie lepiej pojsc na betę?[emoji5] mniej nerwow jak z tymi testami[emoji5]
MalaMi24
Dziękuję kochana odezwę się 23 czy dostałam @ czy nie [emoji8] Może nawet poczekam dzień dłużej żeby nie zapeszyc hihiCzekaj bo jak nie to dupsko zleje [emoji12]
40 zł wywalić na betę a jak wyjdzie że nie ma ciąży? dość już się testów i beta hcg narobilam poczekam sobie wcale tyle iniekcji dozylnych robić nie jest dobrze bo mogą zrobić się zrosty ja już mam na prawej ręce. Więc dziękuję ale poczekam hehe [emoji39][emoji846]
Az 40 zl? Kurcze je placilam w tamtym roku nie cale 20 zl. ☺ w takim razie poczekaj do dnia okresu i wtedy bedzie wszystko wiadomo
Agu1531
Ha ha a jak Cię znam pojutrze i tak zrobisz teścior [emoji12][emoji2957] ale nie dziwię Ci się jak Ci uda wytrzymać to czekaj jak nie to ślij nam foty [emoji38][emoji38][emoji38]
Dziękuję kochana odezwę się 23 czy dostałam @ czy nie [emoji8] Może nawet poczekam dzień dłużej żeby nie zapeszyc hihi
MalaMi24
U mnie tak drogo jest w innych laboratoriach kiepsko niestety. Nie dość że pobierać nie potrafią to wynik bety na 3 dzień... poczekam do dnia i jeszcze dzień dłużejAz 40 zl? Kurcze je placilam w tamtym roku nie cale 20 zl. [emoji5] w takim razie poczekaj do dnia okresu i wtedy bedzie wszystko wiadomo
reklama
MalaMi24
Ja chyba nawet jutro zrobię haha jeju ile kasy idzie ja chyba zamówię z 30 sztuk hahaha bo normalnie zbankrutuje kiedyś;PHa ha a jak Cię znam pojutrze i tak zrobisz teścior [emoji12][emoji2957] ale nie dziwię Ci się jak Ci uda wytrzymać to czekaj jak nie to ślij nam foty [emoji38][emoji38][emoji38]