reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Agu1531
Fanka BB :)
Nie sugurej się kochana tym testem jak nie jesteś pewna czy to po czasie nie wyszła, bo jeszcze bardziej w razie czego się rozczarujesz poczekaj wiem wiem ciężko wytrzymać ale to naprawdę za wcześnie [emoji8]Dzis zrobilam test z porannego moczu.. wiem wiem nie wytrzymalam znow [emoji23][emoji23] Test z firmy bobo test [emoji23] Czy tam cos widac nie wiem czas zmiescilam sie w tych 5 min wydawalo sie ze kreska jest Ale walczyla z ta biela Powtorze test w dniu @ albo 2 dni po. Zeby znow sie nie nakrecic na marne [emoji846] Co o nim sadzicie?[emoji7][emoji847] Zdjecie robilam od razu jak zobaczylam, ze cos tam jest [emoji41][emoji39][emoji39]Zobacz załącznik 943344
reklama
Dokładnie staramy się 2,5 roku. Lekarz twierdzi że taki nasz urok.. byłam już u 4 ginekologow i każdy mówi że ze mną wszystko ok. Badania robiliśmy jakie tylko możliwe. Wszystko prywatnie wydaliśmy na nie majątek. I nic, dosłownie nic. Serce mi pękanie. Nie mam już siły walczyć o dzidzie. Jeszcze w zeszłym roku cieszyłam się że zaszłam w ciążę podzieliłam się tym na forum. Radość prysla szybciej niż się spodziewałam.
Mąż na każdym kroku podkreśla to że koleżanki mam atrakcyjniejsze przez to że są matkami.. jeju aż mi głupio tak się wyzalac ale naprawdę się zalamalam
Moim zdaniem wszystko siedzi w naszych glowach i buc moze to Was blokuje. U nas bylo podobnie dwa laya statan i nic dopiero jak sobie odpuscilismy nie myśleliśmy o tym udalo nam sie a druga ciaza to tylko jeden cykl staran. Moze podejmijcie probe inseminacji. ?
MalaMi24
Wyszla po minucie delikatna a potem znikla. Nie sugeruje sie kochana. Juz zamowilam nawet testy przez internet zeby tyle kasy nie ladowac w testowanie. Postaram sie o tym nie myslec chyba najlepiej jakbym przestala w ogole zwracac uwage na to kiedy mam termin @ [emoji23][emoji23] Bo kiedys oszaleje. Od 15 dc boli mnie lekko podbrzusze a dzis zaczely piersi. Robie sie troche nerwowa wiec czuje, ze chyba to jednak bedzie @ [emoji16] Zyje sie dalej. Moj maz to juz nie chce slyszec o tych testach, uwaza ze panikuje i sie nakrecam. Wiem, ze ma racje ale ciezko nie myslec [emoji39] Takze czekam do 28 [emoji1787][emoji1787] A potem juz to wszystko olewam w sensie testy bo naprawde zwariuje [emoji847][emoji847]Nie sugurej się kochana tym testem jak nie jesteś pewna czy to po czasie nie wyszła, bo jeszcze bardziej w razie czego się rozczarujesz poczekaj wiem wiem ciężko wytrzymać ale to naprawdę za wcześnie [emoji8]
MalaMi24
Czasami powod tkwi w mezu, partnerze ktory nie chce sie badac. Nie wiem moj maz chce ale po opowiesciach kolezanek ich niekoniecznie. Trzeba odpuscic tez bym chciala ale nie umiem, nie bede sie wypowiadac za Niebieskooka ale takie moje zdanie[emoji57][emoji4]Moim zdaniem wszystko siedzi w naszych glowach i buc moze to Was blokuje. U nas bylo podobnie dwa laya statan i nic dopiero jak sobie odpuscilismy nie myśleliśmy o tym udalo nam sie a druga ciaza to tylko jeden cykl staran. Moze podejmijcie probe inseminacji. ?
Czasami powod tkwi w mezu, partnerze ktory nie chce sie badac. Nie wiem moj maz chce ale po opowiesciach kolezanek ich niekoniecznie. Trzeba odpuscic tez bym chciala ale nie umiem, nie bede sie wypowiadac za Niebieskooka ale takie moje zdanie[emoji57][emoji4]
Skoro nie chce sie badac to niech sie odczepi od niej. Ja nie rozumiem czy dla kazdego faceta badanie jego nasienia itd. To jakas ujma? Czy dla nich oznacza to brak meskosci czy co? Moj tez musial sie przebadac i to nie niejednokrotnie i jakos nie robil z tego wielkiego ale jak sie chce dzidziusia to trzeba sie wspierac i razem dazyc do tego a nie obwiniac tylko jedna strone ( przewaznie wina kobiety wg mężczyzn)
MalaMi24
Tacy są niektórzy mężczyźni. Świata nie zmienimy niestety...Skoro nie chce sie badac to niech sie odczepi od niej. Ja nie rozumiem czy dla kazdego faceta badanie jego nasienia itd. To jakas ujma? Czy dla nich oznacza to brak meskosci czy co? Moj tez musial sie przebadac i to nie niejednokrotnie i jakos nie robil z tego wielkiego ale jak sie chce dzidziusia to trzeba sie wspierac i razem dazyc do tego a nie obwiniac tylko jedna strone ( przewaznie wina kobiety wg mężczyzn)
MalaMi24
Co sądzicie kochane widzicie coś? [emoji23][emoji7] A miałam nie robić. Na zdjeciu tak nie widać ładnie jakk gołym okiem [emoji39][emoji847] Ciężko mi byl9 zrobić bo z flashem rozjaśnia a bez robi za ciemno [emoji8]
Mój 20 dc. Test robiłam o 5 rano z pierwszego moczu. [emoji846]
Agu1531
Kochanie dostaniesz po Dupie [emoji39]
Nie chciałabym Cię stresować i dołować ale nie powinno się robić testów przed @ Bo nawet jeśli coś wyjdzie to może być ciąża biochemiczna a @ przyjdzie jak powinna i dodatkowy ból wtedy tylko jest poczekaj chociaż do tych 2 dni przed @ [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Nie chciałabym Cię stresować i dołować ale nie powinno się robić testów przed @ Bo nawet jeśli coś wyjdzie to może być ciąża biochemiczna a @ przyjdzie jak powinna i dodatkowy ból wtedy tylko jest poczekaj chociaż do tych 2 dni przed @ [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Co sądzicie kochane widzicie coś? [emoji23][emoji7] A miałam nie robić. Na zdjeciu tak nie widać ładnie jakk gołym okiem [emoji39][emoji847] Ciężko mi byl9 zrobić bo z flashem rozjaśnia a bez robi za ciemno [emoji8]Zobacz załącznik 943653Zobacz załącznik 943654
Co sądzicie kochane widzicie coś? [emoji23][emoji7] A miałam nie robić. Na zdjeciu tak nie widać ładnie jakk gołym okiem [emoji39][emoji847] Ciężko mi byl9 zrobić bo z flashem rozjaśnia a bez robi za ciemno [emoji8]Zobacz załącznik 943653Zobacz załącznik 943654
Ja niestety nic nie widze
reklama
MalaMi24
Dobrze cierpliwie będę czekać hehe nie wytrzymałam i zrobiłam hehe :*Kochanie dostaniesz po Dupie [emoji39]
To czekam dalej hehe podbrzusze mnie dalej delikatnie kluje. Ale boję się że sobie zaszkodziłam bo wczoraj poklocilam się z mężem. Oby ciąża jak będzie oczywiście potwierdzona była bezpieczna. Trzymaj kciuki żeby @ nie przyszła kochana [emoji8][emoji8] Dziękuję za Twoje wsparcie które niewyobrażalnie dużo mi daje [emoji846][emoji846]