reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
MalaMi24
Fanka BB :)
Ja zrobiłam rano ale nie z pierwszych siuskow jak mówiłaś i taka krecha aż mnie zatkało i napisałam bo nie mogłam w to uwierzyć [emoji846][emoji847] zrobię jeszcze wieczorkiem [emoji23] dobrze, że mój ma wolne bo od razu to dorwalam [emoji1787][emoji2956] naprawdę aż ciężko uwierzyć że przy wysokiej prolaktyne takie cuda [emoji8]
reklama
Agu1531
Nie mam pojęcia bo ja sama dopiero zaczynam go brać [emoji848] część dziewczyn bierze do owu a część cały cykl aha i po owu dobrze jest jeść ananasa albo bromeline to enzym co pomaga się zagniezdzic jajeczku i występuje naturalnie w ananasie [emoji8][emoji8][emoji8]Nawet nie wiesz jak się cieszę! [emoji173][emoji8] Mam dalej brać ten castagnus czy na chwilę odstawić? Na czas owulacji?[emoji4] to jakiś cud że wystąpiła nigdy nie miałam takiej ciemnej kreski [emoji3531]
Agu1531
Ha ha ha[emoji23][emoji23] to chyba normalne mówimy jedno i tak myślimy że chcemy zrobić a i tak robimy drugie [emoji12]A pisałam Ci ostatnio, że nie będę testować i znów to zrobiłam! [emoji39]
MalaMi24
Wzięłam dzisiaj najwyżej jutro wezmę jedna tabletkę i tyle [emoji6] Kupię dzisiaj ananasa bo wybieram się z moim na zakupy [emoji16] Dziękuję za radę nie wiedziałam nawet o tym. A ma być świeży czy może być z puszki?:* Wiadomo lepszy świeży ale nie będę mieć dziś czasu obierać, zjem po drodze ha ha ha bo jadę do brata i bratowej w odwiedziny [emoji1]Nie mam pojęcia bo ja sama dopiero zaczynam go brać [emoji848] część dziewczyn bierze do owu a część cały cykl aha i po owu dobrze jest jeść ananasa albo bromeline to enzym co pomaga się zagniezdzic jajeczku i występuje naturalnie w ananasie [emoji8][emoji8][emoji8]
MalaMi24
Masz rację [emoji5] a ja sobie już obiecałam, że nie zrobię testu [emoji1787]Ha ha ha[emoji23][emoji23] to chyba normalne mówimy jedno i tak myślimy że chcemy zrobić a i tak robimy drugie [emoji12]
Agu1531
Ja też mam dwa dni do @, tylko raz nam gumka pękła a ja już testowałam głupia jestem wiem bo szansa jest minimalna ale to jest silniejsze i mimo wszystko jakaś iskierka nadzieji jest [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji31]Masz rację [emoji5] a ja sobie już obiecałam, że nie zrobię testu [emoji1787]
Agu1531
Ja wiem o świeżym a czy ten z puszki ma też ten enzym to nie wiem później poczytam jeszcze i Ci napisze bo to też ileś dni trzeba jeść [emoji8]
Wzięłam dzisiaj najwyżej jutro wezmę jedna tabletkę i tyle [emoji6] Kupię dzisiaj ananasa bo wybieram się z moim na zakupy [emoji16] Dziękuję za radę nie wiedziałam nawet o tym. A ma być świeży czy może być z puszki?:* Wiadomo lepszy świeży ale nie będę mieć dziś czasu obierać, zjem po drodze ha ha ha bo jadę do brata i bratowej w odwiedziny [emoji1]
MalaMi24
Dokładnie ta nutka nadzieji i już się nakręcamy ale my kobietki tak mamy [emoji6] to trzymam kciuki kochana! [emoji8]Ja też mam dwa dni do @, tylko raz nam gumka pękła a ja już testowałam głupia jestem wiem bo szansa jest minimalna ale to jest silniejsze i mimo wszystko jakaś iskierka nadzieji jest [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji31]
reklama
MalaMi24
O dziękuję byłabym wdzięczna [emoji9] Ja teraz siedzę i reguluje brwi bo moja bratowa to taka ę ą muszę jakoś wyglądać ha ha [emoji23][emoji8]Ja wiem o świeżym a czy ten z puszki ma też ten enzym to nie wiem później poczytam jeszcze i Ci napisze bo to też ileś dni trzeba jeść [emoji8]