reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testować czy jeszcze nie?

MalaMi24

Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny. Spóźnia mi się miesiączka jeden dzień. Nigdy wcześniej się nie spóźniala. Staramy się bezskuteczne już rok. Czy test o czułości 25 mlu będzie już jutro rano wiarygodny? Czy jeszcze poczekać? Z góry dziękuję za pomoc :)

reklama
Ja zrobiłam rano ale nie z pierwszych siuskow jak mówiłaś i taka krecha aż mnie zatkało i napisałam bo nie mogłam w to uwierzyć [emoji846][emoji847] zrobię jeszcze wieczorkiem [emoji23] dobrze, że mój ma wolne bo od razu to dorwalam [emoji1787][emoji2956] naprawdę aż ciężko uwierzyć że przy wysokiej prolaktyne takie cuda [emoji8]

reklama
Nawet nie wiesz jak się cieszę! [emoji173][emoji8] Mam dalej brać ten castagnus czy na chwilę odstawić? Na czas owulacji?[emoji4] to jakiś cud że wystąpiła nigdy nie miałam takiej ciemnej kreski [emoji3531]
Nie mam pojęcia bo ja sama dopiero zaczynam go brać [emoji848] część dziewczyn bierze do owu a część cały cykl aha i po owu dobrze jest jeść ananasa albo bromeline to enzym co pomaga się zagniezdzic jajeczku i występuje naturalnie w ananasie [emoji8][emoji8][emoji8]

Nie mam pojęcia bo ja sama dopiero zaczynam go brać [emoji848] część dziewczyn bierze do owu a część cały cykl aha i po owu dobrze jest jeść ananasa albo bromeline to enzym co pomaga się zagniezdzic jajeczku i występuje naturalnie w ananasie [emoji8][emoji8][emoji8]
Wzięłam dzisiaj najwyżej jutro wezmę jedna tabletkę i tyle [emoji6] Kupię dzisiaj ananasa bo wybieram się z moim na zakupy [emoji16] Dziękuję za radę nie wiedziałam nawet o tym. A ma być świeży czy może być z puszki?:* Wiadomo lepszy świeży ale nie będę mieć dziś czasu obierać, zjem po drodze ha ha ha bo jadę do brata i bratowej w odwiedziny [emoji1]

Masz rację [emoji5] a ja sobie już obiecałam, że nie zrobię testu [emoji1787]
Ja też mam dwa dni do @, tylko raz nam gumka pękła a ja już testowałam głupia jestem wiem bo szansa jest minimalna ale to jest silniejsze i mimo wszystko jakaś iskierka nadzieji jest [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji31]

Ja wiem o świeżym a czy ten z puszki ma też ten enzym to nie wiem później poczytam jeszcze i Ci napisze bo to też ileś dni trzeba jeść [emoji8]
Wzięłam dzisiaj najwyżej jutro wezmę jedna tabletkę i tyle [emoji6] Kupię dzisiaj ananasa bo wybieram się z moim na zakupy [emoji16] Dziękuję za radę nie wiedziałam nawet o tym. A ma być świeży czy może być z puszki?:* Wiadomo lepszy świeży ale nie będę mieć dziś czasu obierać, zjem po drodze ha ha ha bo jadę do brata i bratowej w odwiedziny [emoji1]

Ja też mam dwa dni do @, tylko raz nam gumka pękła a ja już testowałam głupia jestem wiem bo szansa jest minimalna ale to jest silniejsze i mimo wszystko jakaś iskierka nadzieji jest [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji31]
Dokładnie ta nutka nadzieji i już się nakręcamy ale my kobietki tak mamy [emoji6] to trzymam kciuki kochana! [emoji8]

reklama
Do góry