Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Płytkowy był o czułości 25mlu robiony wczoraj po południu a dzisiaj test strumieniowy 10 mlu wyśle zdjęcie ichNa płytkowym ewidentnie widać kreseczkę a to były te same czułości ?
Test testowi nierówny to czekamy na wyniki bety [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]To ten negatywny a wczoraj był ten pink test ale plytkowy. Zobacz załącznik 940301Zobacz załącznik 940302
Też mam taka nadzieję! Dam znać po 15 jak odbiorę wyniki kochana [emoji8][emoji8]Test testowi nierówny to czekamy na wyniki bety [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Też mam taka nadzieję! Dam znać po 15 jak odbiorę wyniki kochana [emoji8][emoji8]
Też już się nie mogę doczekac! Oby nie było jak zawsze rozczarowania heh[emoji106][emoji8]To czekamy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8] [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziękuję za kciuki! [emoji847][emoji4]Beta wiadome da jasność więc trzymam kciuki mocno
Mocniej trzymać kciuków już się nie da [emoji6][emoji8] ale mam nadzieję że to jednak fasolka [emoji8][emoji8][emoji8]Też już się nie mogę doczekac! Oby nie było jak zawsze rozczarowania heh[emoji106][emoji8]
Oj ja też mam taka nadzieję [emoji8][emoji8] odezwę się jak odbiorę do potem! [emoji4][emoji4]Mocniej trzymać kciuków już się nie da [emoji6][emoji8] ale mam nadzieję że to jednak fasolka [emoji8][emoji8][emoji8]