reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
Agu1531
Fanka BB :)
Wyglada na Grype żołądkową ale lekarzem nie jestem tak więc mykaj jutro się zbadać [emoji6] Zdrówka kochana [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziękuje za pomoc, jestem wdzięczna! ;* Tak wybieram się jutro jak nie będzie nic lepiej. Najgorsze jak to jakieś grypsko
reklama
MalaMi24
Byłam u lekarza i podobno jakaś ciężka grypa panuje. Ja ledwo co jem, wymioty dalej ale bez biegunki, blada jestem jak ściana.. krwawienie przy tym chorobsku tylko dwa dni chociaż to miałam z głowy. Leżeć nie leżę zbytnio bo nie należę do tych osób co wysiedza na miejscu Przynajmniej trochę schudne, nie no śmieje się ale chciałabym już żeby ten żołądek przestał mnie boleć.. Dziękuję przyda się:*:*
Agu1531
Wracaj szybko do zdrowia [emoji8][emoji8][emoji8]Byłam u lekarza i podobno jakaś ciężka grypa panuje. Ja ledwo co jem, wymioty dalej ale bez biegunki, blada jestem jak ściana.. krwawienie przy tym chorobsku tylko dwa dni chociaż to miałam z głowy. Leżeć nie leżę zbytnio bo nie należę do tych osób co wysiedza na miejscu Przynajmniej trochę schudne, nie no śmieje się ale chciałabym już żeby ten żołądek przestał mnie boleć.. Dziękuję przyda się:*:*
MalaMi24
Już nie wiem co się dzieje mdłości mam po wszystkim dosłownie. Najgorzej że zawsze lubiłam ogórki na occie a teraz są dla mnie za ostre. Albo ta grypa tak na mnie wpłynęła ale nie wiem co. Od tygodnia prawie nic nie jem do lekarza idę na kontrolę bo jak byłam ostatnio to nic więcej mi nie dała bo na grypę antybiotyku się nie daje. Jeszcze pytał mnie lekarz czy nie jestem w ciąży. Schudłam przez to wszystko dosyć mocno bo ileż można... jutro zrobię test wiem że to głupie ale jakieś mam podejrzenia bo krwawienie tylko dwa dni i to skąpe a nie jak zawsze mam obfite j ze skrzepami oraz trwa 4 dni dosyć intensywnie. Serio zwariuje kiedyś jak nic!
Agu1531
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] aby jednak były te II Kreseczki [emoji8][emoji8][emoji8]Już nie wiem co się dzieje mdłości mam po wszystkim dosłownie. Najgorzej że zawsze lubiłam ogórki na occie a teraz są dla mnie za ostre. Albo ta grypa tak na mnie wpłynęła ale nie wiem co. Od tygodnia prawie nic nie jem do lekarza idę na kontrolę bo jak byłam ostatnio to nic więcej mi nie dała bo na grypę antybiotyku się nie daje. Jeszcze pytał mnie lekarz czy nie jestem w ciąży. Schudłam przez to wszystko dosyć mocno bo ileż można... jutro zrobię test wiem że to głupie ale jakieś mam podejrzenia bo krwawienie tylko dwa dni i to skąpe a nie jak zawsze mam obfite j ze skrzepami oraz trwa 4 dni dosyć intensywnie. Serio zwariuje kiedyś jak nic!
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki oczywiście daj nam znać co i jak.Już nie wiem co się dzieje mdłości mam po wszystkim dosłownie. Najgorzej że zawsze lubiłam ogórki na occie a teraz są dla mnie za ostre. Albo ta grypa tak na mnie wpłynęła ale nie wiem co. Od tygodnia prawie nic nie jem do lekarza idę na kontrolę bo jak byłam ostatnio to nic więcej mi nie dała bo na grypę antybiotyku się nie daje. Jeszcze pytał mnie lekarz czy nie jestem w ciąży. Schudłam przez to wszystko dosyć mocno bo ileż można... jutro zrobię test wiem że to głupie ale jakieś mam podejrzenia bo krwawienie tylko dwa dni i to skąpe a nie jak zawsze mam obfite j ze skrzepami oraz trwa 4 dni dosyć intensywnie. Serio zwariuje kiedyś jak nic!
Trzymam kciuki [emoji110]Już nie wiem co się dzieje mdłości mam po wszystkim dosłownie. Najgorzej że zawsze lubiłam ogórki na occie a teraz są dla mnie za ostre. Albo ta grypa tak na mnie wpłynęła ale nie wiem co. Od tygodnia prawie nic nie jem do lekarza idę na kontrolę bo jak byłam ostatnio to nic więcej mi nie dała bo na grypę antybiotyku się nie daje. Jeszcze pytał mnie lekarz czy nie jestem w ciąży. Schudłam przez to wszystko dosyć mocno bo ileż można... jutro zrobię test wiem że to głupie ale jakieś mam podejrzenia bo krwawienie tylko dwa dni i to skąpe a nie jak zawsze mam obfite j ze skrzepami oraz trwa 4 dni dosyć intensywnie. Serio zwariuje kiedyś jak nic!
Ja miałam krwawienie 2 dni, myślałam, że @, ale że dziwnie się czułam to zrobiłam test.. Efekt leży u mnie na kolanach i je [emoji6]
MalaMi24
Kochana zrobiłam test dzisiaj popołudniu 25mlu i wyszła jakby druga kreska tylko że piłam normalnie to może za małe stężenie już wariuje. Wyśle wam zdjęcie tego testu aparat też trochę rozjaśnia. Oceńcie same jutro ide na betę dla świętego spokoju
Załączniki
reklama
marcelka.dyz1507
Zaangażowana w BB
Ja widzę druga kreseczke ale ja to zawsze widzę dwie kreseczki;-) zrób bhcg i będzie czarne na białym a nie rozowe;-) wynik pojawił się w określonym na ulotce czasie?Kochana zrobiłam test dzisiaj popołudniu 25mlu i wyszła jakby druga kreska tylko że piłam normalnie to może za małe stężenie już wariuje. Wyśle wam zdjęcie tego testu aparat też trochę rozjaśnia. Oceńcie same jutro ide na betę dla świętego spokoju