reklama
Rozwiązanie
Przy normie bodajże do 25 muszę dokładnie zerknąć na wyniki badań. Zerkne i dam Ci znać [emoji6]przy jakiej normie? ja mam prolaktynę 800 mlU/l przy normie do 400. Dzisiaj mam wizytę u gina. Mam nadzieję, że coś na to poradzi.
MalaMi24
Fanka BB :)
Dostałam różowego plamienia pewnie miesiączka się rozkręci tak jak to było w poprzednim cyklu. Możliwe że wydłużyły mi się cykle zawsze miałam 27 dni a teraz 28 dni. Wariuje poważnie... albo to przez olej z wiesiolka. Nic gdybanie mi nie pomoże, zapisze się dzisiaj do endokrynologa może mam coś z hormonami nie tak. Pracę też mam stresująca i odpowiedzialna. Kortyzol dość zniszczeń może narobic i obniżyć poziom progesteronu. Wiesz najgorsze to myślenie jaki powód, dlaczego się nie udaje tyle czasu Jedno wiem nie poddam się
reklama
Agu1531
Przykro mi [emoji26][emoji26]
Ale olej z wiesiołka bierzesz tylko do owu ?
Dokładnie przebadasz się i też będziesz spokojniejsza. Jest też tak że jak za bardzo chcemy to głowa też nas blokuje i nie wychodzi i właśnie dlatego trzeba wyluzować tylko pytanie za milion jak to zrobić [emoji848]
Ale olej z wiesiołka bierzesz tylko do owu ?
Dokładnie przebadasz się i też będziesz spokojniejsza. Jest też tak że jak za bardzo chcemy to głowa też nas blokuje i nie wychodzi i właśnie dlatego trzeba wyluzować tylko pytanie za milion jak to zrobić [emoji848]
MalaMi24
Tak tylko do owu biorę a po owu olej lniany. Może nie powinnam oleju lnianego brać? Ale z tego co czytałam nie powoduje skurczów macicy. Ech to prawda jak się bardzo chce to nie wychodzi. Postaram się skupić myśli na czymś innym i po prostu się kochać bez myślenia czy skutecznie
Agu1531
I tak trzymaj na pewno tak będzie do owu [emoji12][emoji12][emoji12] jak znam nas kobietki to po owu powtórka zaś udało się czy nie no niech ta @ nie przyjdzie [emoji6][emoji6][emoji6][emoji8][emoji8][emoji8]Tak tylko do owu biorę a po owu olej lniany. Może nie powinnam oleju lnianego brać? Ale z tego co czytałam nie powoduje skurczów macicy. Ech to prawda jak się bardzo chce to nie wychodzi. Postaram się skupić myśli na czymś innym i po prostu się kochać bez myślenia czy skutecznie
Agu1531
To współczuję [emoji46] najgorsze co może być to wymioty i rozwolnienie kuruj się i wracaj do zdrowia ja zawsze przy wymiotach smecte pije i po niej udaje się po troszku zjeśćJakaś masakra od wtorku wieczorem co zjem to wymiotuje. Dzisiaj jest to samo, mogę tylko pić wodę i elektrolity. Okropna infekcja na l4 siedzę
Agu1531
Herbatniki albo suchary może spróbuj jak nic innego nie możesz zawsze to coś a jak będzie tak dalej to do lekarza jeszcze raz nie daj boże się odwodnisz a to też niebezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]Ja próbowałam smecte wypić ale od razu po niej biegiem do wc Spróbuje cokolwiek zjeść bo słaba jestem a tu trzeba za jakiś czas działać
reklama
MalaMi24
Herbatniki albo suchary może spróbuj jak nic innego nie możesz zawsze to coś a jak będzie tak dalej to do lekarza jeszcze raz nie daj boże się odwodnisz a to też niebezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziękuje za pomoc, jestem wdzięczna! ;* Tak wybieram się jutro jak nie będzie nic lepiej. Najgorsze jak to jakieś grypsko