reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Test

reklama
Wiec jako wróżka bez bety moge ci powiedziec ze bedzie fala miesiączkowa w najblizszym czasie :D
Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,

Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,
Jak ci nie przyjdzie to idź do ginekologa wyregulować okres , bo w ciąży napewno nie jesteś.i przestań sobie wmawiać bo nerwicy dostaniesz i będziesz mieć ciazę urojona.

To pogadaj z mama a jak sie boisz to z przyjaciolka to cie ogarna ze świrujesz I ze podstawowej ulotki do testu nie umiesz czytac ze zrozumieniem

reklama
Boże. Czytam i nie wierze. Nie mam więcej odpowiedzi do tego wszystkiego.

Do góry