17 rocznikowo 18A ile masz lat wogole? Tak z ciekawości
reklama
U mnie akurat 35 więc nie tak drogo za spokójNo ja placilam za bete 56 zl ,no wiec chyba zalezy gdzie
Mama23?????
Fanka BB :)
Idealnie strzelilam wiek . Bede wrozka
Paulina26777
Teraz już wiem dlaczego tak się boisz i wmawiasz sobie ciążę17 rocznikowo 18
Mama23?????
Wiec jako wróżka bez bety moge ci powiedziec ze bedzie fala miesiączkowa w najblizszym czasie
Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,Wiec jako wróżka bez bety moge ci powiedziec ze bedzie fala miesiączkowa w najblizszym czasie
Tak , ale mam nadzieję że beta mi to rozjaśni i już nie bede rozmyślaćTeraz już wiem dlaczego tak się boisz i wmawiasz sobie ciążę
U
użytkowniczka_e
Gość
Jak ci nie przyjdzie to idź do ginekologa wyregulować okres , bo w ciąży napewno nie jesteś.i przestań sobie wmawiać bo nerwicy dostaniesz i będziesz mieć ciazę urojona.Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,
Mama23?????
To pogadaj z mama a jak sie boisz to z przyjaciolka to cie ogarna ze świrujesz I ze podstawowej ulotki do testu nie umiesz czytac ze zrozumieniemJuż raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,
reklama
Paulina26777
Boże. Czytam i nie wierze. Nie mam więcej odpowiedzi do tego wszystkiego.Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,