reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Test

reklama
Wiec jako wróżka bez bety moge ci powiedziec ze bedzie fala miesiączkowa w najblizszym czasie :D
Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,

Już raz miałam taka schize 3 miesiace miesiaczki nie miałam( ale wtedy było bez stosunku tylko petting ) i dopiero po luteine , a teraz tyle stresu ze nie zdziwie sie ze jak nie przyjdzie , plus te szare kreski , a jestem na siebie zla powinnam wyrzucić test i nie patrzeć po czasie 5 min bo pisało że przekłamane wyniki . GORZEJ jak nie przyjdzie bety ujemne a ja se wmowinie ze jednak jest bo test mi wyszedł ,
Jak ci nie przyjdzie to idź do ginekologa wyregulować okres , bo w ciąży napewno nie jesteś.i przestań sobie wmawiać bo nerwicy dostaniesz i będziesz mieć ciazę urojona.

To pogadaj z mama a jak sie boisz to z przyjaciolka to cie ogarna ze świrujesz I ze podstawowej ulotki do testu nie umiesz czytac ze zrozumieniem

reklama
Boże. Czytam i nie wierze. Nie mam więcej odpowiedzi do tego wszystkiego.

Do góry