Witam, mam pytanie czy mozna robić test ciazowy podczas,, krawienia,, nie wiem sama czy jest to miesiączka , bo już się w sumie się skończyła są tylko brazowe plamienia i trwała 2 dni , podejrzewam ciążę więc nie wiem czy czekać do jutra czy moge zrobić teraz test ? Czy to nie zafałszuje wyniku czy się wstrzymać
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Możesz robić test kiedy Ci się podobaWitam, mam pytanie czy mozna robić test ciazowy podczas,, krawienia,, nie wiem sama czy jest to miesiączka , bo już się w sumie się skończyła są tylko brazowe plamienia i trwała 2 dni , podejrzewam ciążę więc nie wiem czy czekać do jutra czy moge zrobić teraz test ? Czy to nie zafałszuje wyniku czy się wstrzymać
Bibi89
Nie, test robisz z moczu przecieżA z racji tego że jest to plamienie nie ma to wpływu na odczyt wyniku?
Bibi89
Tak, testy są negatywneTo jeszcze dopytam już a ujemne według was?
U
użytkowniczka_e
Gość
Jak dla mnie negatywne. Skoro podejrzewa ciążę zrób betę jutro rano, albo powtórz test z porannego moczuTo jeszcze dopytam już a ujemne według was?
Madzia86G
Wg mnie testy są negatywne .To jeszcze dopytam już a ujemne według was?
reklama
Lady Loka
A
A Jaki jest czas odczytu na instrukcji testu?Po czasie 6 min pojawiło się kreska druga czy to ciaza ?