Mama23?????
Fanka BB :)
To kreska fabryczna . Test negatywny .Ta kreska w sumie jest siwa już nie wiem do jutra to zwariuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kreska fabryczna . Test negatywny .Ta kreska w sumie jest siwa już nie wiem do jutra to zwariuje
A w jaki inny sposób rozumiesz stwierdzenie, że beta jest bardziej miarodajna niz test?Czyli becie mam bardziej ufac ?
Test odczytany po czasie podanym na opakowaniu jest nieważny. Mogłyby Ci tam słonie latać w okienku i byloby tak samo.Ta kreska w sumie jest siwa już nie wiem do jutra to zwariuje
Dla mnie jest to kreska testowa. ''Linia parowania'' i nie ma koloru. Jest wyblakła.Po czasie 6 min pojawiło się kreska druga czy to ciaza ?
Tak. Jest to biała kreska testowa. Która wybrawila się po czasieChyba testowa , przepraszam was za spam
Pinki przekłamują. Mi wyszły fałszywie pozytywne testy. Ale jak w ciąży nie byłam pink nigdy nie pokazał drugiej kreski. Lepiej iść na betę i mieć spokój. Niż dokładać sobie do głowy. Dlatego nie powinno się odczytywać testów później bo zachodzą inne rekacje. Nawet wilgoć w pomieszczeniu może mieć na to wpływ, że wybrawila się kreska. Która nie jest pozytywna .Pink nastraszył mnie solidnie w tym momencie, ale i tak pójdę na bete
Czyli nigdy nie pokazywał jak nie była ciąża ? Czyli u mnie jest coś nq rzeczy chybaPinki przekłamują. Mi wyszły fałszywie pozytywne testy. Ale jak w ciąży nie byłam pink nigdy nie pokazał drugiej kreski. Lepiej iść na betę i mieć spokój.
Jak w ciąży nie byłam pink zawsze wyszedł negatywnie. To zależy w jakim czasie był odczytany wynik i czy kreska faktycznie na nim była widoczna. A nie testowa biała czy szara.Czyli nigdy nie pokazywał jak nie była ciąża ? Czyli u mnie jest coś nq rzeczy chyba